Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Márton napi libasült

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 db konyhakész liba
bors
tejföl
étkezési keményítő

Márton napi libasült

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 180 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share

A libát mossuk meg, majd töröljük szárazra. Fűszerezzük meg, és mellével lefelé fordítva fektessük egy megfelelő méretű sütőtálba, s kezdjük el sütni. Mintegy 60 perc múlva fordítsuk meg, locsoljuk meg zsiradékkal. Ezután a libát fedő nélkül süssük tovább, 30 percenként locsoljuk meg egy kevés forró vízzel, az esetlegesen kisült zsírt távolítsuk el. A pecsenyelevet vízzel, tejszínnel vagy tejföllel öntsük fel, sűrítsük étkezési keményítővel és ízesítsük. Húsmaghőmérő tű alkalmazásakor a belső hőmérséklet 85°C legyen. Sütési mód: Sütőautomatika Hőfok: 160-180 °C Sütési hely: Alulról az első Sütési idő: 150-180 perc Sütési mód: Felső/alsó hő Hőfok: 190-210 °C Sütési hely: Alulról az első Sütési idő: 150-180 perc

miele01

previous
Sárgabarackos pisztáciás édes kenyér
next
Citromos rudacskák
previous
Sárgabarackos pisztáciás édes kenyér
next
Citromos rudacskák

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.