Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Rántott csirkecomb zúzott rákszirommal

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
250.00 g vaj
80.00 dkg Burgonya
25.00 dkg liszt
1.00 l mogyoróolaj
1.00 csomag rákszirom
2.00 db tojás
8.00 g
4.00 db csirkecomb
2.00 tk
5.00 dkg juhtúró

Rántott csirkecomb zúzott rákszirommal

  • 45 perc
  • Személyek 4
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share


1. Csontozzuk ki a csirkecombokat. 2. Szedjük le a bőrét. 3. Sózzuk és borsozzuk meg őket. 4. Egy csirkecombot vágjunk 4 felé. 5. Kezdjük el a panírozást. A rákszirmokat egy robotgép segítségével zúzzuk apróra. Majd a csirkecomb részeket forgassuk bele először a lisztbe majd a tojásba és végül a szétzúzott rákszirmokba. 6. Közben a mogyoróolajat hevítsük fel és mikor már alkalmas a hőmérséklete a sütésre, helyezzük bele a panírozott csirkecombokat és süssük szép aranybarnára. 7. Közben készítsük el a burgonyapürét. Hámozzuk meg a burgonyákat, vágjuk őket kis kockákra, majd főzzük 20-25 percig. Amennyiben van otthon gőzpároló 10-15 perc alatt puhára párolhatjuk. Mikor megfőttek a burgonyák, adjuk hozzá a vajat, a juhtúrót és a sót. Vigyázzunk a sóval, mert a juhtúró is sós.Turmixoljuk össze és már készen is vagyunk.

miele01

previous
Spárgával töltött csirkemell a Béterv-ben
next
Túrós fánk
previous
Spárgával töltött csirkemell a Béterv-ben
next
Túrós fánk

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.