Kacsamájas tekercs
Kacsamájas tekercs recept A kacsamájat megtisztítjuk, az eres részeket kivágjuk és három darabra szeleteljük. Abban a zsiradékban főzzük meg a májat, amiben a combokat konfitáltuk. Késes aprítóval összedaraboljuk a combokat,...
Sült fogas süllő
Az előkészített süllőt kifli alakba hajtjuk, majd egy hurkapálcika segítségével megtartjuk a formáját. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, majd bő olajban ropogósra...
Graham linzer
Keverjük össze a porcukrot, a Graham lisztet, a mandulalisztet, a fahéjat, a vaníliát, a citromhéjat és a narancshéjat.Csipkedjük bele a...
Rozmaringos eper
A mézet egy serpenyőbe csurgatjuk, megvárjuk, amíg felforr. Ha felhevült apróra vágott friss rozmaringot adunk hozzá. Kb. 5-10 másodpercig pirítjuk....
Grillezett sertésszűz
A szűzpecsenyét megforgatjuk egy kevés rozmaringban, majd fólia segítségével hengert formázunk belőle. Ezután a befóliázott szűzpecsenyét 40 percre forróvizes fürdőbe helyezzük. A kicsomagolt szűzpecsenye-hengert sózzuk, borsozzuk, és meghempergetjük egy kevés...
Mustáros zöldséges sült hal
A legjobb a pangasius, a naphal és a nyelvhal, ezek gyakorlatilag szálkamentesek, és nincs sem hal ízük, sem halszaguk, de finom afrikai harcsából is, az is eléggé enyhe hal ízű.A...
Thai narancsos bélszín
Vágjuk a húst vékony csíkokra. Egy kisebb tálban keverjük össze a sötét szójaszószt, a kukoricakeményítőt és a borsot. Keverjük bele...
Kardinális
A tojásfehérjéket a cukorral verjük nem túl kemény habbá, majd dresszírozzunk szilikonos sütőpapírra 3-3 csíkot. Ezekre nyomjunk 2-2 csíkot a...
Provance-i feketekagyló-tál
Nagy főzőedényben az apróra vágott vöröshagymát kevés olívaolajon üvegesre pároljuk kb. 1 perc alatt. Hozzáadjuk a salottahagymát, és további 1...
Pulykamáj nyárs
A megtisztított, feldarabolt májat fél szelet baconba tekerjük, nyársra tűzzük, és előmelegített serpenyőben mindkét oldalát rövid ideig sütjük. Sózzuk, borsozzuk,...