Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Parmezánleves

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
200.00 g Burgonya
2.00 fej vöröshagyma
1.00 l zöldség alaplé
100.00 g Tejszín
300.00 g reszelt parmezán
3.00 szelet
30.00 g bors
piritós
vaj

Parmezánleves

Konyha:
  • 30 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

A burgonya és hagyma kockákat az alaplével együtt tegyük lábasba, és lefedve pároljuk kb. 20 percig. A levest pürésítsük, majd adjuk hozzá a tejszínt és a parmezánt. Ízesítsük sóval, borssal és rövid ideig főzzük össze. A pirítóst vágjuk apró kockákra. A vajat serpenyőben olvasszuk fel, a pirítós darabkákat adjuk hozzá, és állandó keverés mellett pirítsuk aranybarnára. A kockákat csak közvetlenül tálalás előtt adjuk a leveshez. Tippek és tanácsok: a parmezán és a pecorino egyaránt intenzív aromájú keménysajt, amit finomra reszelve ízesítéshez használunk, az ételekre szórjuk vagy rásütjük azokra. A külsőre csaknem teljesen azonos két sajtfajta közül azonban a parmezánt tehéntejből, míg a pecorinót juhtejből készítik. Hőfok: 12-5 fokozat Sütési hely: Főzőlap Sütési idő: 20-25 perc

miele01

previous
Sajtos, tejfölös tészta
next
Cantuccini vagy Cantucci
previous
Sajtos, tejfölös tészta
next
Cantuccini vagy Cantucci

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.