Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Gluténmentes Ekler fánk

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Gluténmentes Ekler fánk

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 90 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A vajat vízben elkezdjük feloldani, felmelegíteni. Közben készítünk egy lisztkeveréket. Elegyítünk fehér rizslisztet, ragacsos rizslisztet, burgonyakeményítőt, tápióka keményítőt és egy pici sütőport. Ezt a keveréket beleszórjuk a vajas vízbe. A tészta akkor van kész, ha elválik az edény falától. A tésztát áttesszük egy robotgépbe, összedolgozzuk, és közben egyesével adjuk hozzá a tojásokat. A kész tésztát habzsákba töltjük és egy sütőpapírra kiadagoljuk. 200°C-on kb 20 percig sütjük. A cukrot összekeverjük a tojássárgájával, 1 tk matcha porral és kukoricakeményítővel. Az egészet visszaöntjük a meleg tejbe és folyamatos kevergetés mellett sűrű krémet főzünk belőle.

miele01

previous
Legényfogó leves
next
Káposztás tészta, cvekedli
previous
Legényfogó leves
next
Káposztás tészta, cvekedli

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.