Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Csirkebontás

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 db egész csirke

Csirkebontás

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 10 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


Vannak felesleges, nem fogyasztható részei a csirkének, pl. a farrész, a szárnyak vége, így azokat először levágjuk. A bontást általában a csirke szárnyával szokás kezdeni, a hajlatban kell kezdenünk a vágást, akkor könnyedén leválik a csont mellett. Ugyanezt a combjával is meg tudjuk csinálni, töréssel rá tudunk segíteni. A melle húsát a porcos rész mellett végigvágjuk, egy kicsit megtörjük és látjuk, hogy hol tudjuk az Y csont végénél elvágni. Farhátnál középen tudjuk kettétörni és elvágni.

miele01

previous
Barackos pite
next
Töltött hús
previous
Barackos pite
next
Töltött hús

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.