Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Töltött hús

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
50.00 dkg sertéshús
2.00 g hagyma
5.00 db gomba
10.00 dkg vaj
10.00 dkg sajt
1.00 g petrezselyem

Töltött hús

Konyha:
  • 15 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A hús töltésének kétféle módja van. Az egyik egy zsebes változat, ekkor egy késsel zsebet formázunk a húson, a videón látható módon. A másik a klopfolt verzió, ezt is elkészíthetjük a videón látható módon. A hagymát és a gombát felaprítjuk. A vajat megolvasztjuk egy serpenyőben, a vöröshagymát ezen megpirítjuk, sózzuk, majd hozzáadjuk a gombát is. Újra sózzuk, borsozzuk. Amikor a gomba megfonnyadt, hozzákeverjük a nagylyukú reszelőn lereszelt sajtot és a felaprított petrezselymet. Ezt a tölteléket halmozzuk a kiklopfolt húsokra, illetve a zsebes húsokba is ezt tesszük. A húst fogvájó pálcikával rögzítjük. A megszokott liszt-tojás-zsemlemorzsa sorrendben panírozzuk őket. Bő olajban kisütjük. A húsokat hasábburgonyával tálaljuk.

miele01

previous
Csirkebontás
next
Fűszeres tonhal
previous
Csirkebontás
next
Fűszeres tonhal

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.