Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Gyümölcsparfé

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
3.00 db tojás
4.00 db tojássárgája
120.00 g cukor
500.00 g állati tejszínhab
300.00 g áfonya
300.00 g ribizli
200.00 ml állati tejszín
200.00 g étcsokoládé

Gyümölcsparfé

  • 60 perc
  • Személyek 8
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


Az egész tojást és a tojássárgáját a cukorral folyamatos kevergetés mellett csípősre melegítjük (max 85 °C), majd kihűlésig habbá verjük.Elkeverjük a felvert tejszínhabbal, majd ezt a bekevert habot két részre osztjuk, az egyik részt turmixolt áfonyával, a másik részt turmixolt ribizlivel ízesítjük. Kívánt formába rétegezve töltjük, majd mélyhűtőben dermesztjük.A ganache-hoz a tejszínt felforraljuk, majd simára keverjük benne a csokoládét.Langyosan öntjük a parféra.

miele01

previous
Homár Thermidor
next
Csirketorta kapros öntettel
previous
Homár Thermidor
next
Csirketorta kapros öntettel

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.