Cikkek | Miele Főzőiskola

Cikkek

Élet a gőzpárolóval 1. rész
Élet a gőzpárolóval 1. rész
2016. 04. 01.
Hogy a gőzpárolással egészségesebb ételeket varázsolhatok a családi asztalra azt mindig is tudtam. De hogy mindezt úgy tehetem, hogy közben nem kell plusz 4-5 féle edényt mosogatnom, vagy éppen hosszasan pepecselnem és megalkudnom - az igaz, hogy BPA mentes, de mégis - erős műanyag szaggal minden egyes ételkészítés közben, azt igazán csak most sikerült megtapasztalnom a Miele gőzpárolóval. – Babiczky-Pfliegel Dóra, alias Boldogrépa szubjektív beszámolójának 1. része következik.
 Tovább
3 tipp a tej helyettesítésére
3 tipp a tej helyettesítésére
2016. 03. 22.
Nem csak laktóz érzékenyeknek! Becslések szerint az Európai lakosság 14-40%-át érinti a laktózintolerancia, de nem csak a kényszerpályásoknál okoz gondot a tej helyettesítése. Több táplálkozási vonal is hangsúlyozza: a tej elhagyása az egészségesen működő szervezet egyik kulcsmomentuma. És olyanok is akadnak, akik táplálkozási iskolától függetlenül nem szimpatizálnak a tejjel. Mivel igyák a kávét, akik tejmentesen élnek? Erre adunk tippeket, érvekkel és ellenérvekkel, hogy segítsünk a döntésben.
 Tovább
3 tipp, hogy rendesen egyen a gyerek
3 tipp, hogy rendesen egyen a gyerek
2016. 02. 25.
Unod, hogy vacsoraidőben az asztal körül rohangálva kell a gyerek szájába tömnöd a falatokat? Szeretnéd nem zsarolással elérni, hogy rendesen egyen? Képes lennél súlyos összegeket fizetni, ha végre valahára nem mesenézés közben kellene megvacsoráztatnod a szemed fényét, hanem együtt ehetnétek az asztal körül, mint egy normális család? Ha nálatok is folyamatos harccal telik az evés, akkor ez a cikk neked szól.
 Tovább
Készítsünk házi szaloncukrot a gyerekekkel!
Készítsünk házi szaloncukrot a gyerekekkel!
2015. 12. 09.
Nincs is jobb annál, ha a karácsonyi előkészületekből mindenki kiveszi a részét. A fiúk feladata lehet a fenyőfa és a lakás feldíszítése, a lányok pedig serénykedjenek a konyhában. De van egy dolog, amiben érdemes összefogni: a házi szaloncukor készítése. Remek családi program, a végeredmény pedig felülmúlhatatlan.
 Tovább
Házi készítésű kozmetikumok a fa alatt
Házi készítésű kozmetikumok a fa alatt
2015. 12. 09.
Karácsonykor adok-kapok, szeretek és szeretve vagyok. Különleges ünnep, amely felszínre hoz érzéseket és jótetteket. Előtör kreatívabb oldalunk, és igyekszünk meglepetés-ajándékainkat személyre szabni. Idén próbáljuk ki a kozmetikumokban rejlő sokféle lehetőséget!
 Tovább
2 karácsonyi étel vegetáriánusoknak
2 karácsonyi étel vegetáriánusoknak
2015. 12. 09.
Karácsonykor a hal és a húsételek előszeretettel szerepelnek az ünnepi asztalon, de előfordulhat, hogy családtagjaink vagy barátaink körében vegetáriánus akad. Milyen étellel készüljünk nekik? Isteni recepteket ajánlunk!
 Tovább

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább