Cikkek | Miele Főzőiskola

Cikkek

A dobostorta története
A dobostorta története
2014. 08. 28.
Dobos Károly József, vagy, ahogy ő hívta magát Dobos C. József, 1847. január 18.-án született Pesten. Felmenői több generáción keresztül szakácsok voltak. Dédapja Rákóczi fejedelem szerencsi kastélyában szakácskodott.
 Tovább
A nyár prosecco nélkül? Elképzelhetetlen!
2014. 08. 28.
A pezsgő olasz bor könnyed és lezser nyári esték elengedhetetlen kelléke: egyetlen bár asztala sem lehet teljes nélküle. Talán a neve is sugallja az igazi olasz életérzést. Vagy, ahogy a hab kellemesen bizsergeti a torkot. Bármi is az oka, a Prosecconak köszönhetően a pezsgő bor visszatért a divatba.
 Tovább
A borok kedvence, a tökéletes tárolás
A borok kedvence, a tökéletes tárolás
2014. 08. 28.
A bor tökéletes tárolása különösen otthon problematikus tud lenni, hiszen a hagyományos hűtőszekrény nem alkalmas a bor hűtésére. A bor tárolásának van néhány alapvető szabály, ha szeretnénk a komoly borgyűjteményünket biztonságban tudni.
 Tovább
Riedel & Miele a bor szolgálatában
2014. 08. 28.
A magas minőségű konyhatechnika és a kiváló boros poharak kooperációja... Ha többet szeretnél tudni a maradandó, emlékezetes élményekről...
 Tovább
VinCE élmény Miele Főzőiskola módra
2014. 08. 28.
Az év boreseménye, a VinCE páratlan élményt kínált mindazoknak, akik értékelik a kiváló minőségű borokat, akik pedig ennél fogva minden termékben a különleges minőséget keresték. Már önmagában is magával ragadó és nagy sikerű.
 Tovább
A tészta őshazája: Ázsia
2014. 08. 28.
A legtöbb ember meg van róla győződve, hogy a főtt tésztát az olaszok találták fel. Annak ellenére, hogy Olaszországban a pasta alapvető ennivaló, a tészta eredete sokkal régebbre és keletebbre nyúlik vissza: Ázsiába...
 Tovább

Receptek

Rendezvény - Dínó két napos formatorta és airbrush tanfolyam

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább