Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Csokis muffin cukorvirágokkal

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
250.00 ml Tejszín
450.00 g étcsokoládé
5.00 db tojás
165.00 g kristálycukor
150.00 g liszt
1.00 ek kakaó
0.50 ek sütőpor
100.00 g cukorvirágok
80.00 g étcsokoládé
Tejszín

Csokis muffin cukorvirágokkal

Konyha:
    • 45 perc
    • Személyek 12
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share

    Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra. Tegyünk papírkosárkákat egy muffinsütő formába. Alacsony hőfokon keverjük össze az étcsokoládét és a tejszínt egy lábosban, míg sima lesz. Hűtsük ki kissé a keveréket. Elektromos keverőben verjük fel a tojásokat a cukorral, majd óvatosan keverjük össze a csokoládéval. Szórjuk bele a lisztet, kakaót és sütőport, majd keverjük jól össze. Tegyünk a tésztából a sütőformákba egy-egy adagot. Süssük 15-20 percig. Akkor jó, ha egy hústűvel a tészta közepébe szúrva a tű tiszta marad, mikor kihúzzuk. Hagyjuk kicsit kihűlni, majd vegyük ki óvatosan a sütőformából. Míg a muffinok sülnek, készítsük el az öntetet. Tegyük a hozzávalókat egy hőálló tálba, a tálat helyezzük egy lábos forrásban lévő víz fölé. Ne érjen a tál a vízbe. Kevergessük a gőz felett, míg lágy nem lesz. Hagyjuk kissé kihűlni. Vonjuk be a megsült muffinokat a csokoládémázzal, díszítsük kis cukorvirágokkal.

    miele01

    previous
    Sült Őzcomb
    next
    Giga-mega csokis korong
    previous
    Sült Őzcomb
    next
    Giga-mega csokis korong

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.