Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Macesz gombóc

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
4.00 db tojás
2.00 db pászkalap
10.00 dkg maceszliszt
2.00 ek olvasztott libazsír
0.50 csokor petrezselyem
1.00 csipet
1.00 csipet bors
0.50 tk reszelt gyömbér

Macesz gombóc

Tulajdonságok:
    Konyha:
      • 30 perc
      • Személyek 4
      • Medium

      Ingredients

      Leírás

      Share


      Darabokra tördeljük a pászkalapot és meleg vízbe áztatjuk. Szétválasztjuk a tojásokat. Egy tálba tesszük a sárgáját, ehhez hozzáadjuk az olvasztott libazsírt. Belekeverjük a kinyomkodott, puha pászkát és a petrezselyemzöldet. Felverjük a tojások fehérjét, és óvatosan belekeverjük a tojásos masszába. Sóval, borssal ízesítjük. Annyi maceszlisztet keverünk bele, amennyit felvesz. Lágy, de formázható masszát kell kapnunk. 10 percet pihentetjük, majd 15-20 percig fedő alatt főzzük. Ügyeljünk, hogy ne legyen kemény a közepe!

      miele01

      previous
      Aszalt barackos zabkeksz
      next
      Gyümölcskenyér gazdagon
      previous
      Aszalt barackos zabkeksz
      next
      Gyümölcskenyér gazdagon

      Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

      A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.