Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Brownie gluténmentesen, sütőpormentesen

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
250.00 g 50%-os étcsokoládé
250.00 g cukor
250.00 g mandulaliszt
100.00 g vaj
4.00 db tojás
1.00 db tojássárgája
1.00 db vaníliarúd kikapart belseje
1.00 csipet

Brownie gluténmentesen, sütőpormentesen

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 60 perc
    • Személyek 6
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share


    Olvasszuk fel a vajat egy kisebb főzőedényben, majd dobjuk bele az apróra tört csokoládét és a vaníliát. Az olvasztott vaj hőmérséklete elegendő, hogy felolvassza a csokoládét, így azt csak el kell kevernünk benne. Ha lehűlt, adjuk hozzá az 5 tojássárgáját is, és tegyük félre. A tojásfehérjét a cukorral és a sóval, folyamatos keverés mellett melegítsük csípősen forróra (maximum 85 °C-), ezzel az a célunk, hogy felolvadjanak benne a cukorkristályok. Ezután verjünk nem túl kemény habot belőle. Az étcsokoládés keverékhez adjuk hozzá a fehérjehab 1/4 részét, és gyors mozdulatokkal keverjük simára. Majd adjuk hozzá a többi habot is, és óvatosan forgassuk össze. Az egészet oszlassuk el az előkészített jénai edényben. Előmelegített 175 °C-os sütőben 30 perc alatt süssük készre. Langyosan szeletelhető. Tálaláskor vaníliafagylalt és vaníliasodó adható mellé.

    miele01

    previous
    Fűszeres haltekercs
    next
    Zellerkrémleves
    previous
    Fűszeres haltekercs
    next
    Zellerkrémleves

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.