Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Szarvasgerinc karamellizált gyümölcsökkel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 kg szarvasgerinc
1.00 db kékszőlő
4.00 db körte
4.00 db mandarin
4.00 ek méz
4.00 tk kakukkfű
4.00 db füge
4.00 db banán
4.00 ek méz

Szarvasgerinc karamellizált gyümölcsökkel

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
  • 30 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A szarvasgerincről levágjuk a hártyát és a felesleges részeket. A megtisztított húst 0,5 cm vastag szeletekre vágjuk. A kékszőlőt félbevágjuk és kimagozzuk. A körtét alaposan megmossuk, így nem szükséges meghámozni, majd kockákra vágjuk. A mandarint is megpucoljuk, majd cikkekre szedjük. Egy serpenyőben a mézet felmelegítjük, hozzátesszük először a körtét és a mandarint, illetve a kakukkfüvet, kicsit megpirítjuk, majd belekeverjük a puhább gyümölcsöket, a banánt és a szőlőt. 2-3 percig pirítjuk, majd egy kevés őrölt borsot hintünk rá. Félretesszük hűlni. Egy másik serpenyőben egy kevés olajat melegítünk, beletesszük a húsokat, s oldalanként 1-1 percig sütjük. Így a közepe kicsit véres marad. A szarvasgerincet a gyümölcsökkel tálaljuk, illetve a félbevágott fügével díszítjük.

miele01

previous
Diós pecsenye kölessel
next
Paprikás csirke
previous
Diós pecsenye kölessel
next
Paprikás csirke

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.