Gőzpárolós szakácskönyv
A Miele gőzpároló használata jó közérzetet, élvezetet és új, nagyszerű főzési élményt ígér. E könyv segítségével Ön is könnyedén illesztheti ételkölteményeibe a hamisítatlan természet nagyszerű ízeit. Szakácskönyv letöltése
Szuvidálás
Ebbe a receptfüzetbe minden tapasztalatunkat, szenvedélyünket és kísérletező kedvünket beletettük, hogy minden barátunk számára kulináris örömöket tartalmazó recepteket alkossunk, amelyek...
WE LOVE FISH
Ízletes seafood- és halkülönlegességek nyomában Kis Sándor, a Miele séfjének vezetésével. Kalandok a sós- és édesvízi halak világában. Térképezzük fel...
CulinArt szakácskönyv
Jelen receptfüzetbe minden tapasztalatunkat, szenvedélyünket és kísérletező kedvünket belesűrítettük, hogy a kulináris örömök hívei számára olyan recepteket alkossunk, amelyek fantáziadúsak...
Sütés – Hússütés – Párolás
Nincs még egy hely, ahol olyan gyakran ülne együtt a család, mint az étkezőasztalnál. A barátok és ismerősök körében eltöltött...
A Miele szakácskönyve
E szakácskönyvvel szeretnénk hozzájárulni a hétköznapok és az ünnepi alkalmak kulináris élvezetihez. Az egyszerűen elkészíthető, ám mégis ízletes fogásokon kívül...
FŐZŐBEMUTATÓ
Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az Ön számára. Az este folyamán kellemes környezetben,...
KULINÁRIS PRAKTIKÁK
Interaktív főzés a Miele séfjével Utazzon velünk egy különleges Gourmet világba. Utazzon velünk bárhová, ahová csak szeretne, Mexikóba vagy az olasz tengerpartra. A kulináris élvezeteket és ezzel együtt a társasági...
SÜTŐAKADÉMIA
Nincs többé elrontott sütemény! Készítse el velünk kedvenc tortáját, süteményét! Süssön otthon is nagy örömmel és biztos tudással Farkas Vilmos...
Brassói aprópecsenye
Az olajon a vékony kockákra vágott szalonnát megpirítjuk. Rátesszük az apró kockára vágott hagymát, megdinszteljük és visszapirítjuk zsírjára. A húst...
Curry-s hal őszibarackkal – Miele gőzpárolóban készült
A harcsát tisztítsuk meg, daraboljuk fel, és szójaszósszal, zöldcitromlével, sóval és borssal fűszerezzük.A gyömbért hámozzuk meg és reszeljük le, a...