Gőzpárolós szakácskönyv
A Miele gőzpároló használata jó közérzetet, élvezetet és új, nagyszerű főzési élményt ígér. E könyv segítségével Ön is könnyedén illesztheti ételkölteményeibe a hamisítatlan természet nagyszerű...
Szuvidálás
Ebbe a receptfüzetbe minden tapasztalatunkat, szenvedélyünket és kísérletező kedvünket beletettük, hogy minden barátunk számára kulináris örömöket tartalmazó recepteket alkossunk, amelyek éppolyan sikeresek, mint amennyire fantáziadúsak. Szakácskönyv letöltése
WE LOVE FISH
Ízletes seafood- és halkülönlegességek nyomában Kis Sándor, a Miele séfjének vezetésével. Kalandok a sós- és édesvízi halak világában. Térképezzük fel együtt ezt a felfedezésre váró ízvilágot, a páratlan fűszerek kombinációit...
CulinArt szakácskönyv
Jelen receptfüzetbe minden tapasztalatunkat, szenvedélyünket és kísérletező kedvünket belesűrítettük, hogy a kulináris örömök hívei számára olyan recepteket alkossunk, amelyek fantáziadúsak és sikerrel kecsegtetők. Kívánunk önnek...
Sütés – Hússütés – Párolás
Nincs még egy hely, ahol olyan gyakran ülne együtt a család, mint az étkezőasztalnál. A barátok és ismerősök körében eltöltött boldog vagy ünnepi alkalmakat is szinte mindig egy ízletes étellel...
A Miele szakácskönyve
E szakácskönyvvel szeretnénk hozzájárulni a hétköznapok és az ünnepi alkalmak kulináris élvezetihez. Az egyszerűen elkészíthető, ám mégis ízletes fogásokon kívül tapasztaltabb szakácsok számára összetettebb ételkülönlegességek elkészítését is bemutatjuk.
Sütemények és húsok sütése klímavezérléssel
Sütemények és húsok sütése klímavezérléssel
FŐZŐBEMUTATÓ
Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az Ön számára. Az este folyamán kellemes környezetben,...
KULINÁRIS PRAKTIKÁK
Interaktív főzés a Miele séfjével Utazzon velünk egy különleges Gourmet világba. Utazzon velünk bárhová, ahová csak szeretne, Mexikóba vagy az olasz tengerpartra. A kulináris élvezeteket és ezzel együtt a társasági...
SÜTŐAKADÉMIA
Nincs többé elrontott sütemény! Készítse el velünk kedvenc tortáját, süteményét! Süssön otthon is nagy örömmel és biztos tudással Farkas Vilmos támogatásával. Legyen kreatív, ismerje meg...
Brassói aprópecsenye
Az olajon a vékony kockákra vágott szalonnát megpirítjuk. Rátesszük az apró kockára vágott hagymát, megdinszteljük és visszapirítjuk zsírjára. A húst kockákra vágjuk és a hagymához adjuk, nagy lángon pár percig...
Curry-s hal őszibarackkal – Miele gőzpárolóban készült
A harcsát tisztítsuk meg, daraboljuk fel, és szójaszósszal, zöldcitromlével, sóval és borssal fűszerezzük.A gyömbért hámozzuk meg és reszeljük le, a fokhagymát vágjuk apróra. A chili paprikát magozzuk ki, és vágjuk...