Főzőiskola események | Miele Főzőiskola

Főzőbemutató

Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az Ön számára. Az este folyamán kellemes környezetben, működés közben ismerheti meg a Miele beépíthető készülékeit. Aktív konyhánkban gőzpárolóban, klímavezérléses sütőben, wokban, japán grillen egy olyan menüt készítünk, mely "száz szónál" is bővebben mutatja meg Önnek, hogy mire képesek a Miele konyhai készülékei. A Miele séf és a Miele háziasszonya minden felmerülő kérdésére válaszolnak.

Főzőbemutató

2018-09-26 17:00:00
Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az Ön számára. Az este folyamán kellemes környezetben, működés közben ismerheti meg a Miele beépíthető készülékeit. Aktív konyhánkban gőzpárolóban, klímavezérléses sütőben, wokban, japán grillen egy olyan menüt készítünk, mely "száz szónál" is bővebben mutatja meg Önnek, hogy mire képesek a Miele konyhai készülékei. A Miele séf és a Miele háziasszonya minden felmerülő kérdésére válaszolnak.

Főzőbemutató

2018-10-24 17:00:00
Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az Ön számára. Az este folyamán kellemes környezetben, működés közben ismerheti meg a Miele beépíthető készülékeit. Aktív konyhánkban gőzpárolóban, klímavezérléses sütőben, wokban, japán grillen egy olyan menüt készítünk, mely "száz szónál" is bővebben mutatja meg Önnek, hogy mire képesek a Miele konyhai készülékei. A Miele séf és a Miele háziasszonya minden felmerülő kérdésére válaszolnak.

Kulináris praktikák

Interaktív főzés a Miele séfjével Utazzon velünk egy különleges Gourmet világba. Utazzon velünk bárhová, ahová csak szeretne, Mexikóba vagy az olasz tengerpartra. A kulináris élvezeteket és ezzel együtt a társasági életet kedvelők exkluzív estje, ahol a Miele séf személyes segítségével az adott témához illő ételeket együtt készítjük el. Csak egy jó társaság kell hozzá és az este hangulatát a tökéletes íz világon túl a kiváló borok tetézik.

Cuisine régionale - vidéki francia konyha

2018-10-18 17:00:00
Provence, Burgundia, Bordeaux és Bretagne... Hosszasan sorolhatnánk még Franciaország híres vidékeit. Minden régió eltérő gasztronómiával rendelkezik. Van ahol a tengeri herkentyűké a főszerep, van ahol a zöldségeké,ahol a sajtoké, ahol a vörösboré. A híres francia lecsó, a hírhedt töltött csiga és a tüzes bordeaux-i bor szülőhazája. Sokszínűsége kimeríthetetlen, hiszen számtalan alapanyag és stílus tartozik ide. Mi megpróbáljuk a lehetetlent, és egy este alatt összegyűjtjük és elhozzuk a francia gasztronómia jellegzetes ételeit.

Csúcsgasztronómia akár otthon is - Fókuszban a szuvidálás

2018-10-25 17:00:00
A szuvidálás a csúcsgasztronómiában jelent meg először. Michelin csillagos séfek konyháinak rejtekén, egyszerű halandó szeme előle elrejtve és számára elérhetetlen eszközökkel zajlott. Mára azonban, beszivárgott a profi éttermekből a magán konyhákba. Ha Ön is szeretné konyhájába varázsolni kedvenc étterme minőségét, nálunk megtanulhatja hogyan tudja. Rendezvényünk exkluzív főzési technológiát, a szuvidálást elméleti és gyakorlati úton mutatja be. A csúcsgasztronómia magas foka már nem csak a Michelin-csillagos séfek kiváltsága: a szuvidálás technológiája a professzionális konyhákból az igényes háztartásokba költözik a Miele jóvoltából. Megtudhatja, milyen eljárást rejt a fogalom, hogyan jutott el a professzionális konyhatechnológiából a háztartások világába, és milyen Miele készülékek szükségesek a magas fokú főzési metódushoz. A szuvidálás megismerését követően elmaradhatatlan kulináris élvezetekkel koronázzuk meg az estét. Tartson velünk, és fedezze fel a szuvidálás ellenállhatatlan ízvilágát!

Sütőakadémia

Nincs többé elrontott sütemény! Készítse el velünk kedvenc tortáját, süteményét! Süssön otthon is nagy örömmel és biztos tudással Farkas Vilmos támogatásával. Legyen kreatív, ismerje meg a sütés praktikáit és fortélyait, hiszen ez itt a sütés akadémiája; ahol a lehetőségek tárházával ismerkedhet meg és ebből annyit vihet haza, amennyit csak akar. Nincs többé bizonytalan kéz és félresikerült édesség; a jó hangulat és a siker garantált!

Jelenleg nincs közelgő esemény

We ♥ Fish

Ízletes seafood- és halkülönlegességek nyomában Kis Sándor, a Miele séfjének vezetésével.

Kalandok a sós- és édesvízi halak világában. Térképezzük fel együtt ezt a felfedezésre váró ízvilágot, a páratlan fűszerek kombinációit és az innovatív konyhai eszközöket! A halakból és a tenger gyümölcseiből készült harapnivalókat méltán nevezhetjük tökéletes ételeknek, mert egyrészről az ízük fantasztikus, különleges és rendkívül egészségesek. Legyél otthon is formabontó! Lepd meg családodat olyan halételekkel, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat!

Lazac fejétől a farkáig

2018-10-05 17:00:00
Lazac, fejétől a farkáig. Mit kezdünk egy egész hallal? Minden részét tudjuk hasznosítani? Ezekre a kérdésekre biztosan választ kapunk ezen az estén. Van élet a lazac steak-en túl! Olyan különleges és merész recepteket tanulhatunk itt meg, amire nem is gondolnánk. A lazacot is rengeteg féleképpen lehet elkészíteni. Ezen a különleges estén több praktikát is bemutatunk, amivel egyedivé varázsolhatjuk a megszokott ízeket. Térképezzük fel együtt ezt a felfedezésre váró ízvilágot, a páratlan fűszerek kombinációit és az innovatív konyhai eszközöket! A tenger gyümölcseiből készült harapnivalókat méltán nevezhetjük tökéletes ételeknek, mert egyrészről az ízük fantasztikus, különleges és rendkívül egészségesek. Az Omega 3 zsírsavak mellett fontos ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaznak. Legyél otthon is formabontó! Lepd meg családodat olyan halételekkel, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat!

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább