Főzőiskola események | Miele Főzőiskola

Főzőbemutató

Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az Ön számára. Az este folyamán kellemes környezetben, működés közben ismerheti meg a Miele beépíthető készülékeit. Aktív konyhánkban gőzpárolóban, klímavezérléses sütőben, wokban, japán grillen egy olyan menüt készítünk, mely "száz szónál" is bővebben mutatja meg Önnek, hogy mire képesek a Miele konyhai készülékei. A Miele séf és a Miele háziasszonya minden felmerülő kérdésére válaszolnak.

Jelenleg nincs közelgő esemény

Kulináris praktikák

Interaktív főzés a Miele séfjével Utazzon velünk egy különleges Gourmet világba. Utazzon velünk bárhová, ahová csak szeretne, Mexikóba vagy az olasz tengerpartra. A kulináris élvezeteket és ezzel együtt a társasági életet kedvelők exkluzív estje, ahol a Miele séf személyes segítségével az adott témához illő ételeket együtt készítjük el. Csak egy jó társaság kell hozzá és az este hangulatát a tökéletes íz világon túl a kiváló borok tetézik.

A vadász vacsorája

2018-11-21 17:00:00
Lassan itt a tél. Mindenki bemenekül a hideg elől. Nincs is jobb tél esti program, mint egy jó hangulatú, kiadós vacsora elkészítése. Nézzük a jó oldalát! Javában dübörög a vadászszezon. Aknázzuk ki együtt a friss vadhúsok páratlan íz világát, változatos elkészítési módokkal. Igazán különleges és egyben fenséges ételek készíthetők a vadak szinte minden részéből. Ellenállhatatlan ízletességén túl ez az egyik legegészségesebb húsfajta, hiszen zsírban szegény, magas tápértékű fehérjéket és vitaminokat tartalmaz.

A gőzpároló titkai nyomában

2018-11-30 17:00:00
Mi is a gőzpároló titka? Azon kívül, hogy a benne elkészített ételek nemcsak egészségesek de finomak is? Ha kíváncsi a válaszra jöjjön el, és mi megmutatjuk. Ma már egyre többen kötelezzük el magunkat az egészséges táplálkozás mellett, melynek legfontosabb része a bőséges zöldség- és gyümölcsfogyasztás. A zöldségeket általában főve fogyasztjuk, de egyáltalán nem mindegy, hogyan készítjük el őket. A hagyományos főzési eljárással a probléma az, hogy a vízben történő főzés következtében a vitaminok nagy része is "kiázik". Létezik viszont egy olyan készülék, amivel a zöldségeket úgy tudjuk párolni, hogy még a vitamintartalmukat is megőrzik. Hogy melyik ez? A gőzpároló! Az egészséges ételek is lehetnek finomak és jóízűek. Az est folyamán megismerkedhet a Miele gőzpárolóval: készítünk majd ropogós zöldségeket, ínycsiklandozó halakat és omlós desszerteket. Vitaminokban gazdag finomságokkal kényeztetheti családját és barátait. A Miele gőzpároló használata élvezetet és új, nagyszerű főzési élményt ígér bármely étel elkészítése közben. A készülékkel könnyedén megőrizhető az ételkölteményekben a hamisítatlan természet nagyszerű íze. Akár egyszerű köretek vagy egy teljes menüsor is könnyedén elkészíthető benne, az elképzeléseknek semmi sem szabhat határt. Legyen előétel, leves, hal, hús, zöldség vagy épp desszert, mi sem egyszerűbb és természetesebb a Miele gőzpárolóival.

Sütőakadémia

Nincs többé elrontott sütemény! Készítse el velünk kedvenc tortáját, süteményét! Süssön otthon is nagy örömmel és biztos tudással Farkas Vilmos támogatásával. Legyen kreatív, ismerje meg a sütés praktikáit és fortélyait, hiszen ez itt a sütés akadémiája; ahol a lehetőségek tárházával ismerkedhet meg és ebből annyit vihet haza, amennyit csak akar. Nincs többé bizonytalan kéz és félresikerült édesség; a jó hangulat és a siker garantált!

Az eredeti Bolka Bonbon - Mikulás edition

2018-12-03 17:00:00
Inspiráló csokoládé tanfolyam keretein belül a bonbonkészítés varázslatos világába kalauzoljuk vendégeinket. Bemutatjuk a klasszikus bonbonkészítés fortélyait lépésről lépésre, a megfelelő alapanyag megválasztásától a csokoládé előkészítésén át a tökéletes töltelékek megalkotásáig. A végeredmény egy fényes, kívül roppanós, belül krémesen lágy falatnyi sajátkészítésű mennyország. A magabiztos tudás megszerzésében Háfra Kati – a Bolka Bonbon alapító cukrásza - lesz segítségünkre, aki hosszú évek óta szenvedélyesen foglalkozik a csokoládékészítés minden formájával.

Klasszikus karácsonyi bejgli

2018-12-10 17:00:00
A karácsony este legelengedhetetlenebb, és örök szereplője a bejgli. Sokan szeretjük, sokan esszük, de kevesebben tudjuk a tökéletes elkészítés titkát. Mint minden évben, most is a Miele sütőakadémián készülnek a legfinomabb bejglik. Ezen a napon a klasszikus diósat és mákosat készítjük. Tehát nem bájglit, nem mákos tekercset vagy diós kalácsot, hanem hagyományosan, a nagykönyv szerint (esetleg finomabban). Hogy a tökéletes este ne a megrepedezett, kiszáradt bejglin csússzon el, győzzük le együtt az utolsó akadályt is! A tanfolyam alatt vacsorával, és borkóstolóval várjuk vendégeinket. A rendezvényre cukrászok és lelkes amatőrök is jelentkezhetnek. Előképzettség nem szükséges. Az elkészült süteményeket természetesen mindenki hazaviheti.

We ♥ Fish

Ízletes seafood- és halkülönlegességek nyomában Kis Sándor, a Miele séfjének vezetésével.

Kalandok a sós- és édesvízi halak világában. Térképezzük fel együtt ezt a felfedezésre váró ízvilágot, a páratlan fűszerek kombinációit és az innovatív konyhai eszközöket! A halakból és a tenger gyümölcseiből készült harapnivalókat méltán nevezhetjük tökéletes ételeknek, mert egyrészről az ízük fantasztikus, különleges és rendkívül egészségesek. Legyél otthon is formabontó! Lepd meg családodat olyan halételekkel, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat!

Hal hidegen és melegen

2018-11-23 17:00:00
Halból sosem elég! Mert ugye we love fish. Nem csak finom és egészséges de meglepően változatos elkészítési módokkal rendelkezik. Ezen az estén olyan titkokba avatunk be, amiket csak az igazi halimádók tudhatnak. Egy jó pohár bor társaságában, ízlelőbimbóinkat kényeztetve, messzi tájakra repülhetünk, - a hangulat garantált. Ugyanaz a hal kétféleképpen. Hidegen és melegen is. Mennyi mindent készíthetsz egy haltípusból? Ha kíváncsi vagy a halételek különböző variációira, akkor ez a Te eseményed. Jelentkezz és fedezzük fel együtt a halak izgalmas világát. Térképezzük fel együtt ezt a felfedezésre váró ízvilágot, a páratlan fűszerek kombinációit és az innovatív konyhai eszközöket! A tenger gyümölcseiből készült harapnivalókat méltán nevezhetjük tökéletes ételeknek, mert egyrészről az ízük fantasztikus, különleges és rendkívül egészségesek. Az Omega 3 zsírsavak mellett fontos ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaznak. Legyél otthon is formabontó! Lepd meg családodat olyan halételekkel, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat!

Karácsonyi halvacsora

2018-12-07 17:00:00
Átléptünk december havába, s elkezdődött a karácsonyi időszak. Ez azt jelzi, hogy napról-napra közelebb kerülünk a várva várt ünnephez, mely nyugalmat és szeretetet hoz az otthonokba. Mi, konyhatündérek pedig megkezdjük a kutatást a legízletesebb és legkülönlegesebb karácsonyi étkek után, hogy az ünnepeket még tökéletesebbé varázsolja a roskadozó asztal, mely telve van szeretetünk jeléül készített falatokkal. Légy könnyed és formabontó: lepd meg családodat egy olyan ünnepi fogással, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat. Sanyi ebben lesz a segítségedre!

Receptek

Rendezvény - Vino e cibo

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább