Főzőiskola események | Miele Főzőiskola

Főzőbemutató

Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az Ön számára. Az este folyamán kellemes környezetben, működés közben ismerheti meg a Miele beépíthető készülékeit. Aktív konyhánkban gőzpárolóban, klímavezérléses sütőben, wokban, japán grillen egy olyan menüt készítünk, mely "száz szónál" is bővebben mutatja meg Önnek, hogy mire képesek a Miele konyhai készülékei. A Miele séf és a Miele háziasszonya minden felmerülő kérdésére válaszolnak.

Főzőbemutató

2017-11-23 17:00:00
Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az Ön számára. Az este folyamán kellemes környezetben, működés közben ismerheti meg a Miele beépíthető készülékeit. Aktív konyhánkban gőzpárolóban, klímavezérléses sütőben, wokban, japán grillen egy olyan menüt készítünk, mely "száz szónál" is bővebben mutatja meg Önnek, hogy mire képesek a Miele konyhai készülékei. A Miele séf és a Miele háziasszonya minden felmerülő kérdésére válaszolnak.

Kulináris praktikák

Interaktív főzés a Miele séfjével Utazzon velünk egy különleges Gourmet világba. Utazzon velünk bárhová, ahová csak szeretne, Mexikóba vagy az olasz tengerpartra. A kulináris élvezeteket és ezzel együtt a társasági életet kedvelők exkluzív estje, ahol a Miele séf személyes segítségével az adott témához illő ételeket együtt készítjük el. Csak egy jó társaság kell hozzá és az este hangulatát a tökéletes íz világon túl a kiváló borok tetézik.

Húsimádók estje - A húsok megszállottja

2017-11-03 17:00:00
Hús, hús, hús... a Miele konyhában! Húsra fel! Ezen az estén a húsé lesz a főszerep. Megtanulhatjuk a tökéletes steak titkát. Steaket nemcsak sütni, de előkészíteni is nagy kihívás. Mennyi ideig és hány fokon kell sütni, és a marhának mely részéből lesz a legizgalmasabb vacsora? Húsimádóknak kötelező, lesz itt szuvidált, félig átsült és véres, zamatos lakoma!

Libavacsora - Stelázsi módra

2017-11-08 17:00:00
Emlékszik még a nagyi kamrájára? Arra az örömteli, izgalommal vegyült várakozásra, mikor bement oda és végül mindig valamilyen különleges finomsággal tért vissza? Nagymamáink idejében a kamrában lévő polcos állványt hívták stelázsinak, amin a befőtteket, lekvárokat, szörpöket, savanyúságokat tartották, szélére akasztották a hagymafüzért. Gyerekkén ez az állvány izgalmasnak, varázslatosnak tűnt, mely mindig valami újdonságot, ellenállhatatlan nyalánkságot rejtett. Hozzuk vissza ezt az érzést mindennapjainkba, gyermekeink és saját magunk részére! Ezen az estén közösen készülünk majd a Márton napra, olyan jellegzetes finomságokat fogunk elkészíteni, ami után nyugodtan nekiláthatunk a karácsony előtti böjtnek. Mert „aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik”. Tepertőkrémes pirítós Libaleves daragaluskával Libacomb káposztás rétessel és zöld dióval Szilvalekváros hájas tészta

Sütőakadémia

Nincs többé elrontott sütemény! Készítse el velünk kedvenc tortáját, süteményét! Süssön otthon is nagy örömmel és biztos tudással Farkas Vilmos támogatásával. Legyen kreatív, ismerje meg a sütés praktikáit és fortélyait, hiszen ez itt a sütés akadémiája; ahol a lehetőségek tárházával ismerkedhet meg és ebből annyit vihet haza, amennyit csak akar. Nincs többé bizonytalan kéz és félresikerült édesség; a jó hangulat és a siker garantált!

Ijesztően finom halloweeni sütemények

2017-10-30 17:00:00
Boszorkányok, vámpírok, szellemek, pókok és zombik. Ilyenkor nem csak mi, de a sütemények is félelmetes jelmezbe öltöznek. Tudjuk, hogy a Halloween elmaradhatatlan kelléke az édesség. Ezen az estén a megszokott sütemények is lidércessé, rémisztővé változnak és a megszokott formák helyett csontvázak, szellemek, koponyák, boszorkányok és múmiák kerülnek a tányérra. Legyen szó otthoni összejövetelről, vagy a gyerkőc iskolai "ünnepségéről", fantáziadús süteményekkel könnyedén magunknak tudhatjuk az est főszerepét és a többiek elismerését. Ezen sütemények elkészítéséhez azonban a kreatív képzelőerő önmagában kevés, könnyen elvérezhetünk a megvalósításban. Farkas Vilmos praktikáival, segítségével olyan ötletgazdag édességeket készíthetünk, amilyet megálmodtunk. Halloween est a Miele főzőiskolában! Ha beöltözve érkezel, és tied a legötletesebb jelmez, ajándék jegyet nyerhetsz egy szabadon választott egynapos sütőakadémiás rendezvényünkre. Az est folyamán vacsorával is kínáljuk vendégeinket. Az elkészült süteményeket természetesen mindenki hazaviheti. A tanfolyamra kicsik és nagyok, cukrászok és háziasszonyok jelentkezését is várjuk.

Márton Lúd két napos formatorta tanfolyam

2017-11-06 17:00:00
Két napos formatorta tanfolyam November 6-7-én a Miele Sütőakadémián. Ezen a két napon ilyen ludat készítünk, Márton nap alkalmából - nagyon finom csokitortából. A tanfolyam ideje alatt elsajátítható lesz a tökéletes sütőpor nélküli piskótalap készítése. A párizsikrém főzése, a formatorta faragása, a torta burkolásának trükkjei. Arc kidolgozása a tortán. A tanfolyam mindkét napja alatt vacsorával, és borkóstolóval várjuk vendégeinket. Az elkészült tortát természetesen mindenki hazaviheti. A rendezvényre cukrászok és lelkes amatőrök is jelentkezhetnek. Előképzettség nem szükséges.

We ♥ Fish

Ízletes seafood- és halkülönlegességek nyomában Kis Sándor, a Miele séfjének vezetésével.

Kalandok a sós- és édesvízi halak világában. Térképezzük fel együtt ezt a felfedezésre váró ízvilágot, a páratlan fűszerek kombinációit és az innovatív konyhai eszközöket! A halakból és a tenger gyümölcseiből készült harapnivalókat méltán nevezhetjük tökéletes ételeknek, mert egyrészről az ízük fantasztikus, különleges és rendkívül egészségesek. Legyél otthon is formabontó! Lepd meg családodat olyan halételekkel, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat!

Ázsia vizein – egzotikus halételek

2017-10-27 17:00:00
Az ázsiai konyha minden képzeletet felülmúlóan gazdag és változatos. A legkülönfélébb alapanyagok és elkészítési technikák mellett jellemző rá a fűszerek tobzódása. A megszámlálhatatlanul sok egzotikus és különleges fűszerféleségből elkészített ételek egyre keresettebbek hazánkban is. A távol-keleti konyhaművészetet, és ezen ételek elkészítését azonban még kevesen mondhatjuk igazán magunkénak. Különböző éttermek számtalan kínálatából választhatunk, ha esetleg a kontinens ízeire vágyunk. Csakhogy közösen elkészíteni a fogásokat, közben megismerkedni a kultúra rejtelmeivel, közösségben lenni, együtt főzni, enni. Ez az élmény felbecsülhetetlen. Térképezzük fel együtt ezt a felfedezésre váró ízvilágot, a páratlan fűszerek kombinációit és az innovatív konyhai eszközöket! A halakból és a tenger gyümölcseiből készült harapnivalókat méltán nevezhetjük tökéletes ételeknek, mert egyrészről az ízük fantasztikus, különleges és rendkívül egészségesek. Legyél otthon is formabontó! Lepd meg családodat olyan halételekkel, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat!

Receptek

Rendezvény - Ázsia vizein – egzotikus halételek

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább