Főzőiskola események | Miele Főzőiskola

Főzőbemutató

Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az Ön számára. Az este folyamán kellemes környezetben, működés közben ismerheti meg a Miele beépíthető készülékeit. Aktív konyhánkban gőzpárolóban, klímavezérléses sütőben, wokban, japán grillen egy olyan menüt készítünk, mely "száz szónál" is bővebben mutatja meg Önnek, hogy mire képesek a Miele konyhai készülékei. A Miele séf és a Miele háziasszonya minden felmerülő kérdésére válaszolnak.

Főzőbemutató

2018-06-04 17:00:00
Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az Ön számára. Az este folyamán kellemes környezetben, működés közben ismerheti meg a Miele beépíthető készülékeit. Aktív konyhánkban gőzpárolóban, klímavezérléses sütőben, wokban, japán grillen egy olyan menüt készítünk, mely "száz szónál" is bővebben mutatja meg Önnek, hogy mire képesek a Miele konyhai készülékei. A Miele séf és a Miele háziasszonya minden felmerülő kérdésére válaszolnak.

Főzőbemutató

2018-06-05 17:00:00
Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az Ön számára. Az este folyamán kellemes környezetben, működés közben ismerheti meg a Miele beépíthető készülékeit. Aktív konyhánkban gőzpárolóban, klímavezérléses sütőben, wokban, japán grillen egy olyan menüt készítünk, mely "száz szónál" is bővebben mutatja meg Önnek, hogy mire képesek a Miele konyhai készülékei. A Miele séf és a Miele háziasszonya minden felmerülő kérdésére válaszolnak.

Kulináris praktikák

Interaktív főzés a Miele séfjével Utazzon velünk egy különleges Gourmet világba. Utazzon velünk bárhová, ahová csak szeretne, Mexikóba vagy az olasz tengerpartra. A kulináris élvezeteket és ezzel együtt a társasági életet kedvelők exkluzív estje, ahol a Miele séf személyes segítségével az adott témához illő ételeket együtt készítjük el. Csak egy jó társaság kell hozzá és az este hangulatát a tökéletes íz világon túl a kiváló borok tetézik.

Mi a titka egy tökéletes vacsorának? II.

2018-05-24 17:00:00
"Egy tökéletes vacsorához néha nem elég az, hogy ismerünk egy jó receptet. Néhány étel elkészítésénél jóval fontosabbak azok az instrukciók, konyhai trükkök, amiket sokszor kifelejtenek egy-egy receptből... Ha nem vagyunk ezek birtokában, akkor még mindig van lehetőség ezeket ellesni valakitől! Ezen az estén a séf olyan konyhai fortélyokat oszt meg a résztvevőkkel, melyek alapján kiderül, hogy a báránysült ízletesebb, szaftosabb marad egyben sütve, és azt is megtudhatjuk, mitől lesz egy egyszerű panna cotta a vacsora sztárja! A vacsorához borral is készülünk, mert ugye tudjuk, hogy egy pohárral a kezünkben jobban megy a munka..." Az ételsor, amit a séffel közösen készíthetnek el: Hideg sóskaleves füstölt fürjtojással Báránysült marokkói kuszkusszal Panna cotta friss eperrel, mentával

Repüljünk a nyárba! - szárnyashúsok estje

2018-06-01 17:00:00
Mi eshetne jobban egy forró nyári délutánon, mint egy könnyed vacsora? Természetesen egy jól behűtött gyöngyözőbor mellett. Ha még nem kezdtük meg a nyári szabadságunkat, és kénytelenek vagyunk még itthon élvezni a nyarat, akkor erre itt a legjobb hely! Ezen az estén mindent megteszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki a korai nyárból. Ha szárnyas ételekre gondolunk, sokszor a csirkénél nem jutunk tovább, pedig a baromfiudvar egyéb ízletes madarakkal is kecsegtet. Sőt, a csirkét is el lehet készíteni úgy, hogy egy zamatos lakoma főeleme legyen. Hogyan maradjon szaftos és porhanyós? Hogyan dobjuk fel az unalmasnak tűnő ételt? Ezeket mind megmutatjuk. Húsimádóknak, gourmeteknek, éheseknek, kalandvágyóknak kötelező!

Sütőakadémia

Nincs többé elrontott sütemény! Készítse el velünk kedvenc tortáját, süteményét! Süssön otthon is nagy örömmel és biztos tudással Farkas Vilmos támogatásával. Legyen kreatív, ismerje meg a sütés praktikáit és fortélyait, hiszen ez itt a sütés akadémiája; ahol a lehetőségek tárházával ismerkedhet meg és ebből annyit vihet haza, amennyit csak akar. Nincs többé bizonytalan kéz és félresikerült édesség; a jó hangulat és a siker garantált!

Dínó két napos formatorta és airbrush tanfolyam

2018-05-28 17:00:00
Két napos formatorta és airbrush tanfolyam május 28-29-én a Miele Sütőakadémián. Ezen a két napon ilyen dínót készítünk. A tanfolyam ideje alatt elsajátítható lesz a tökéletes sütőpor nélküli piskótalap készítése. A belseje - a szokottól eltérően - egy nagyon finom túrótorta lesz. Az este folyamán megtanuljuk a tökéletes formatorta faragását, a torta burkolásának trükkjeit, továbbá az arc kidolgozását a tortán. A tanfolyam mindkét napja alatt vacsorával, és borkóstolóval várjuk vendégeinket. Az elkészült tortát természetesen mindenki hazaviheti. A rendezvényre cukrászok és lelkes amatőrök is jelentkezhetnek. Előképzettség nem szükséges

Mentesen is mennyei desszertek

2018-06-11 17:00:00
Ettél már olyan desszertet, ami annyira finom volt, hogy meg nem mondtad volna róla, hogy mentes süti? Pedig létezik! Csak tudni kell elkészíteni. Mi ezen az estén olyan trükköket mutatunk, amivel otthon is könnyedén elkészítheted majd saját mentes desszertjeidet. Ételallergiád, érzékenységed van, egészségesebben szeretnél táplálkozni, vagy csak kísérletező vagy? Itt a helyed! Biztosan tudunk újat mutatni. A szuper ízeket és a sikert mi garantáljuk, a többi rajtad múlik. Az est folyamán vacsorával is kínáljuk vendégeinket. Az elkészült süteményeket természetesen mindenki hazaviheti. A tanfolyamra kicsik és nagyok, cukrászok és háziasszonyok is jelentkezhetnek. *A kép illusztráció.

We ♥ Fish

Ízletes seafood- és halkülönlegességek nyomában Kis Sándor, a Miele séfjének vezetésével.

Kalandok a sós- és édesvízi halak világában. Térképezzük fel együtt ezt a felfedezésre váró ízvilágot, a páratlan fűszerek kombinációit és az innovatív konyhai eszközöket! A halakból és a tenger gyümölcseiből készült harapnivalókat méltán nevezhetjük tökéletes ételeknek, mert egyrészről az ízük fantasztikus, különleges és rendkívül egészségesek. Legyél otthon is formabontó! Lepd meg családodat olyan halételekkel, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat!

Made in Hungaria - magyar halak

2018-06-08 17:00:00
Halból sosem elég! Mert hát we love fish. Sokszor a tengerben élő halakat jobban ismerjük, mint a hazánkban megtalálhatóakat. De mi van a finom itthoni halakkal? Róluk hajlamosak vagyunk megfeledkezni, pedig ügyesen elkészítve, könnyen kenterbe verheti külföldi társait. Nem csak finom és egészséges de meglepően változatos elkészítési módokkal rendelkezik. Ezen az estén olyan titkokba avatunk be, amiket csak az igazi halimádók tudhatnak. Egy jó pohár bor társaságában, ízlelőbimbóinkat kényeztetve, elmerülhetünk a magyar halak különleges ízvilágában, - a hangulat garantált. Térképezzük fel együtt ezt a felfedezésre váró ízvilágot, a páratlan fűszerek kombinációit és az innovatív konyhai eszközöket! A hazánkban található halakból készült harapnivalókat méltán nevezhetjük tökéletes ételeknek, mert egyrészről az ízük fantasztikus, különleges és rendkívül egészségesek. Az Omega 3 zsírsavak mellett fontos ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaznak. Legyél otthon is formabontó! Lepd meg családodat olyan halételekkel, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat!

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább