Főzőiskola események | Miele Főzőiskola

Főzőbemutató

Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az Ön számára. Az este folyamán kellemes környezetben, működés közben ismerheti meg a Miele beépíthető készülékeit. Aktív konyhánkban gőzpárolóban, klímavezérléses sütőben, wokban, japán grillen egy olyan menüt készítünk, mely "száz szónál" is bővebben mutatja meg Önnek, hogy mire képesek a Miele konyhai készülékei. A Miele séf és a Miele háziasszonya minden felmerülő kérdésére válaszolnak.

Főzőbemutató

2019-02-18 17:00:00
Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az Ön számára. Az este folyamán kellemes környezetben, működés közben ismerheti meg a Miele beépíthető készülékeit. Aktív konyhánkban gőzpárolóban, klímavezérléses sütőben, wokban, japán grillen egy olyan menüt készítünk, mely "száz szónál" is bővebben mutatja meg Önnek, hogy mire képesek a Miele konyhai készülékei. A Miele séf és a Miele háziasszonya minden felmerülő kérdésére válaszolnak.

Kulináris praktikák

Interaktív főzés a Miele séfjével Utazzon velünk egy különleges Gourmet világba. Utazzon velünk bárhová, ahová csak szeretne, Mexikóba vagy az olasz tengerpartra. A kulináris élvezeteket és ezzel együtt a társasági életet kedvelők exkluzív estje, ahol a Miele séf személyes segítségével az adott témához illő ételeket együtt készítjük el. Csak egy jó társaság kell hozzá és az este hangulatát a tökéletes íz világon túl a kiváló borok tetézik.

A fűszeres Ázsia titkai

2019-02-07 17:00:00
Az ázsiai konyha minden képzeletet felülmúlóan gazdag és változatos. A legkülönfélébb alapanyagok és elkészítési technikák mellett jellemző rá a fűszerek tobzódása. A megszámlálhatatlanul sok egzotikus és különleges fűszerféleségből elkészített ételek egyre keresettebbek hazánkban is. Míg pár évtizeddel ezelőtt az ázsiai konyha ízvilágával csak a „kínai gyorséttermek” által lebutított, generálszószos ételekben találkozhattunk, addigra mára egyre több, komolyabb étteremben juthatunk hozzá autentikus keleti ételekhez. A távol-keleti konyhaművészetet, és ezen ételek elkészítését azonban még kevesen mondhatjuk igazán magunkénak. ezen az estén közösen fogjuk elkészíteni a fogásokat, közben megismerkedünk a kultúra rejtelmeivel. Közösségben lenni, együtt főzni, enni. Ez az élmény felbecsülhetetlen. Nekünk csak az a dolgunk, hogy nyitott füllel hallgassuk a séf tanácsait, és szabadjára engedve kreativitásunkat, szárnyaljunk a különleges ízek között.

Szárnyas szerelem

2019-02-13 17:00:00
Minden ami szárnyashús! Ha szárnyas ételekre gondolunk, sokszor a csirkénél nem jutunk tovább, pedig a baromfiudvar egyéb ízletes madarakkal is kecsegtet. Sőt, a csirkét is el lehet készíteni úgy, hogy egy zamatos lakoma főeleme legyen. Hogyan maradjon szaftos és porhanyós? Hogyan dobjuk fel az unalmasnak tűnő ételt? Ezeket mind megmutatjuk. Húsimádóknak, gourmeteknek, éheseknek, kalandvágyóknak kötelező!

Sütőakadémia

Nincs többé elrontott sütemény! Készítse el velünk kedvenc tortáját, süteményét! Süssön otthon is nagy örömmel és biztos tudással Farkas Vilmos támogatásával. Legyen kreatív, ismerje meg a sütés praktikáit és fortélyait, hiszen ez itt a sütés akadémiája; ahol a lehetőségek tárházával ismerkedhet meg és ebből annyit vihet haza, amennyit csak akar. Nincs többé bizonytalan kéz és félresikerült édesség; a jó hangulat és a siker garantált!

Az ezerarcú choux

2019-02-25 17:00:00
A francia cukrászat kifinomult fánkocskája a choux – tulajdonképpen a mi képviselő fánkunk rokona, hiszen ennek is az égetett tészta az alapja. A kétestés kurzuson azt szeretném bemutatni, mennyire sokoldalúan variálható, sokféleképpen felhasználható desszertről van szó. Készíteni fogunk kétféle alaptésztát, három különböző ropogós réteggel. A fánkocskák betöltéséhez három különböző tölteléket fogunk összeállítani. A második estén pedig a már kész fánkocskákkal dolgozunk tovább: minitortákat állítunk össze, illetve kipróbáljuk, hogyan lehet a franciák fánktornyát, a croquembouche‐t felépíteni. Az utóbbit együtt fogjuk elfogyasztani, míg a minitortákból és a betöltött fánkokból mindenki vihet majd haza kóstolót. A kurzust vezeti : Ötvös Zsuzsanna cukrász, a Kreatív desszertiskola desszertes könyv szerzője.

We ♥ Fish

Ízletes seafood- és halkülönlegességek nyomában Kis Sándor, a Miele séfjének vezetésével.

Kalandok a sós- és édesvízi halak világában. Térképezzük fel együtt ezt a felfedezésre váró ízvilágot, a páratlan fűszerek kombinációit és az innovatív konyhai eszközöket! A halakból és a tenger gyümölcseiből készült harapnivalókat méltán nevezhetjük tökéletes ételeknek, mert egyrészről az ízük fantasztikus, különleges és rendkívül egészségesek. Legyél otthon is formabontó! Lepd meg családodat olyan halételekkel, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat!

Itália halai

2019-02-15 17:00:00
Itália, te csodás.. Olaszországot szeretjük. Szeretjük a hegyeit, a tengerpartjait, a boraikat, de amit igazán szeretünk benne az a gasztronómiája. A parton ülve, a tengert nézve, magunkba szívjuk az ország kultúráját és azonosulunk az olasz emberek irigylésre méltó temperamentumával. Mindeközben, - hogy az érzést teljessé tegyük, jóízűen fogyasztjuk az elénk tálalt különleges és friss halételeket. Ez a kép ugyan már csak távoli emlékfoszlánynak tűnik a hideg téli napokon. Mi mégis visszaidézzük a hangulatát. Meleg, száraz idő, finom tengeri halak, kiváló borok, jó társaság, remek hangulat. Mi ezt garantáljuk, a többi csak ráadás. Térképezzük fel együtt ezt a felfedezésre váró ízvilágot, a páratlan fűszerek kombinációit és az innovatív konyhai eszközöket! A tenger gyümölcseiből készült harapnivalókat méltán nevezhetjük tökéletes ételeknek, mert egyrészről az ízük fantasztikus, különleges és rendkívül egészségesek. Az Omega 3 zsírsavak mellett fontos ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaznak. Legyél otthon is formabontó! Lepd meg családodat olyan halételekkel, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat!

Receptek

Rendezvény - Mentesen is mennyei desszertek

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább