Főzőiskola események | Miele Főzőiskola

Főzőbemutató

Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az Ön számára. Az este folyamán kellemes környezetben, működés közben ismerheti meg a Miele beépíthető készülékeit. Aktív konyhánkban gőzpárolóban, klímavezérléses sütőben, wokban, japán grillen egy olyan menüt készítünk, mely "száz szónál" is bővebben mutatja meg Önnek, hogy mire képesek a Miele konyhai készülékei. A Miele séf és a Miele háziasszonya minden felmerülő kérdésére válaszolnak.

Jelenleg nincs közelgő esemény

Kulináris praktikák

Interaktív főzés a Miele séfjével Utazzon velünk egy különleges Gourmet világba. Utazzon velünk bárhová, ahová csak szeretne, Mexikóba vagy az olasz tengerpartra. A kulináris élvezeteket és ezzel együtt a társasági életet kedvelők exkluzív estje, ahol a Miele séf személyes segítségével az adott témához illő ételeket együtt készítjük el. Csak egy jó társaság kell hozzá és az este hangulatát a tökéletes íz világon túl a kiváló borok tetézik.

Tavaszi szárnyalás - szárnyashúsok estje

2018-04-12 17:00:00
Minden ami szárnyashús! Ha szárnyas ételekre gondolunk, sokszor a csirkénél nem jutunk tovább, pedig a baromfiudvar egyéb ízletes madarakkal is kecsegtet. Sőt, a csirkét is el lehet készíteni úgy, hogy egy zamatos lakoma főeleme legyen. Hogyan maradjon szaftos és porhanyós? Hogyan dobjuk fel az unalmasnak tűnő ételt? Ezeket mind megmutatjuk. Húsimádóknak, gourmeteknek, éheseknek, kalandvágyóknak kötelező!

Csúcsgasztronómia akár otthon is - Fókuszban a szuvidálás

2018-04-13 17:00:00
A szuvidálás a csúcsgasztronómiában jelent meg először. Michelin csillagos séfek konyháinak rejtekén, egyszerű halandó szeme előle elrejtve és számára elérhetetlen eszközökkel zajlott. Mára azonban, beszivárgott a profi éttermekből a magán konyhákba. Ha Ön is szeretné konyhájába varázsolni kedvenc étterme minőségét, nálunk megtanulhatja hogyan tudja. Rendezvényünk exkluzív főzési technológiát, a szuvidálást elméleti és gyakorlati úton mutatja be. A csúcsgasztronómia magas foka már nem csak a Michelin-csillagos séfek kiváltsága: a szuvidálás technológiája a professzionális konyhákból az igényes háztartásokba költözik a Miele jóvoltából. Megtudhatja, milyen eljárást rejt a fogalom, hogyan jutott el a professzionális konyhatechnológiából a háztartások világába, és milyen Miele készülékek szükségesek a magas fokú főzési metódushoz. A szuvidálás megismerését követően elmaradhatatlan kulináris élvezetekkel koronázzuk meg az estét. Tartson velünk, és fedezze fel a szuvidálás ellenállhatatlan ízvilágát!

Sütőakadémia

Nincs többé elrontott sütemény! Készítse el velünk kedvenc tortáját, süteményét! Süssön otthon is nagy örömmel és biztos tudással Farkas Vilmos támogatásával. Legyen kreatív, ismerje meg a sütés praktikáit és fortélyait, hiszen ez itt a sütés akadémiája; ahol a lehetőségek tárházával ismerkedhet meg és ebből annyit vihet haza, amennyit csak akar. Nincs többé bizonytalan kéz és félresikerült édesség; a jó hangulat és a siker garantált!

Hogyan készítsünk kiváló kelt tésztát?

2018-04-09 17:00:00
Hogyan készítsünk kiváló kelt tésztát? Fontos kérdés, mivel ez az alapja a legtöbb reggeli péksüteménynek. Ki ne szeretne egy frissen gőzölgő croissant vagy egy omlós kakaós csiga összetéveszthetetlen illatára ébredni? Még egy nehezen induló reggelt is sokkal könnyedebbé és vidámabbá varázsol egy pompás reggeli, pihe-puha péksütemény. Egy finom kávé mellett elfogyasztva már kezdődhet is a hosszú nap. Mint sok minden más esetében, most is igaz, hogy a saját készítésű sokkal ízletesebb, mint a bolti. Sokan szeretjük a kelt tésztás finomságokat, de helyesen elkészíteni már kevesebben tudjuk. Farkas Vilmos segít nekünk elsajátítani azokat az apróságokat, amitől a kelt tészta olyan tökéletes lesz, amilyennek megálmodtuk. Az est folyamán vacsorával is kínáljuk vendégeinket. Az elkészült süteményeket természetesen mindenki hazaviheti. A tanfolyamra kicsik és nagyok, cukrászok és háziasszonyok is jelentkezhetnek.

Tavaszi macaron tanfolyam

2018-04-16 17:00:00
Ha már te is próbálkoztál házilag a macaron elkészítésével, akkor bizonyosan tudod, hogy nem a legegyszerűbb cukrász termékek közé tartozik. Cukrászunk, Farkas Vilmos segítségével azonban megtanulhatod hogyan kell könnyedén megbirkózni ezen feladattal. A macaron az egyik legprecízebb cukrászsütemény. Sokszor még a cukrászoknak is feladja a leckét. Meg kell hozzá ismernünk, a mindig változó összetevőit. Tisztelettel kell bánnunk az alapanyagaival, minden apró részletének meg kell adni azt, ami jár neki. De ha megtanuljuk a szabályait, akkor egy elegáns, divatos, és a végtelenségig variálható, finom süteményt kapunk. Az est folyamán vacsorával is kínáljuk vendégeinket. Az elkészült süteményeket természetesen mindenki hazaviheti. A tanfolyamra kicsik és nagyok, cukrászok és háziasszonyok is jelentkezhetnek.

We ♥ Fish

Ízletes seafood- és halkülönlegességek nyomában Kis Sándor, a Miele séfjének vezetésével.

Kalandok a sós- és édesvízi halak világában. Térképezzük fel együtt ezt a felfedezésre váró ízvilágot, a páratlan fűszerek kombinációit és az innovatív konyhai eszközöket! A halakból és a tenger gyümölcseiből készült harapnivalókat méltán nevezhetjük tökéletes ételeknek, mert egyrészről az ízük fantasztikus, különleges és rendkívül egészségesek. Legyél otthon is formabontó! Lepd meg családodat olyan halételekkel, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat!

Pisztráng és lazac különlegességek

2018-04-18 17:00:00
Ha a pisztrángra gondolunk nem jut eszünkbe túl sok izgalmas ízvariáció. Pedig ezt a halfajtát is rengeteg féleképpen lehet elkészíteni. Ezen a különleges estén több praktikát is bemutatunk, amivel egyedivé varázsolhatjuk a megszokott ízeket. Térképezzük fel együtt ezt a felfedezésre váró ízvilágot, a páratlan fűszerek kombinációit és az innovatív konyhai eszközöket! A tenger gyümölcseiből készült harapnivalókat méltán nevezhetjük tökéletes ételeknek, mert egyrészről az ízük fantasztikus, különleges és rendkívül egészségesek. Az Omega 3 zsírsavak mellett fontos ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaznak. Legyél otthon is formabontó! Lepd meg családodat olyan halételekkel, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat!

Receptek

Rendezvény - Nordic Cuisine - Észak halai

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább