Főzőiskola események | Miele Főzőiskola

Főzőbemutató

Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az Ön számára. Az este folyamán kellemes környezetben, működés közben ismerheti meg a Miele beépíthető készülékeit. Aktív konyhánkban gőzpárolóban, klímavezérléses sütőben, wokban, japán grillen egy olyan menüt készítünk, mely "száz szónál" is bővebben mutatja meg Önnek, hogy mire képesek a Miele konyhai készülékei. A Miele séf és a Miele háziasszonya minden felmerülő kérdésére válaszolnak.

Főzőbemutató

2018-01-22 17:00:00
Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az Ön számára. Az este folyamán kellemes környezetben, működés közben ismerheti meg a Miele beépíthető készülékeit. Aktív konyhánkban gőzpárolóban, klímavezérléses sütőben, wokban, japán grillen egy olyan menüt készítünk, mely "száz szónál" is bővebben mutatja meg Önnek, hogy mire képesek a Miele konyhai készülékei. A Miele séf és a Miele háziasszonya minden felmerülő kérdésére válaszolnak.

Kulináris praktikák

Interaktív főzés a Miele séfjével Utazzon velünk egy különleges Gourmet világba. Utazzon velünk bárhová, ahová csak szeretne, Mexikóba vagy az olasz tengerpartra. A kulináris élvezeteket és ezzel együtt a társasági életet kedvelők exkluzív estje, ahol a Miele séf személyes segítségével az adott témához illő ételeket együtt készítjük el. Csak egy jó társaság kell hozzá és az este hangulatát a tökéletes íz világon túl a kiváló borok tetézik.

Varázslatos karácsony

2017-12-20 17:00:00
Napról-napra közelebb kerülünk a várva várt ünnephez, mely nyugalmat és szeretetet hoz az otthonokba. Ilyenkor a család együtt van, készülődünk, csomagolunk, díszítünk, sütünk-főzünk. Együtt vagyunk, otthon vagyunk. Ezeken a napokon azonban nem csak a világító égősorokon vagy a csillogó díszeken van a hangsúly, hanem az elengedhetetlen karácsonyi ételeken. Azért, hogy ne az utolsó napokban kelljen pánikolva, fejünket kapkodni az ünnepi menüsor miatt, itt a remek alkalom a főpróbára. Ezen az estén megkezdjük a kutatást a legízletesebb és legkülönlegesebb karácsonyi étkek után, hogy az ünnepeket még tökéletesebbé varázsolja a roskadozó asztal, mely telve van szeretetünk jeléül készített falatokkal.

Le Bistro - francia konyha

2018-01-18 17:00:00
A bisztró a francia gasztronómia egyik fellegvára! Gyors, pörgős és autentikus francia ínyencségek egy helyen, most itt a Miele Főzőiskolában. Alig néhány országban képvisel a kulináris élvezet akkora értéket, mint Franciaországban; nagy figyelemmel és odaadással főznek és esznek. Az összetevők gondos kiválasztása egyike a francia konyha titkainak, és így varázsolnak a legegyszerűbb hozzávalókból is pompás ételeket. Fedezd fel az igazi francia bisztró hangulatot Kis Sándor séffel.

Sütőakadémia

Nincs többé elrontott sütemény! Készítse el velünk kedvenc tortáját, süteményét! Süssön otthon is nagy örömmel és biztos tudással Farkas Vilmos támogatásával. Legyen kreatív, ismerje meg a sütés praktikáit és fortélyait, hiszen ez itt a sütés akadémiája; ahol a lehetőségek tárházával ismerkedhet meg és ebből annyit vihet haza, amennyit csak akar. Nincs többé bizonytalan kéz és félresikerült édesség; a jó hangulat és a siker garantált!

Klasszikus karácsonyi bejgli

2017-12-18 17:00:00
A karácsony este legelengedhetetlenebb, és örök szereplője a bejgli. Sokan szeretjük, sokan esszük, de kevesebben tudjuk a tökéletes elkészítés titkát. Mint minden évben, most is a Miele sütőakadémián készülnek a legfinomabb bejglik. Ezen a napon a klasszikus diósat és mákosat készítjük. Tehát nem bájglit, nem mákos tekercset vagy diós kalácsot, hanem hagyományosan, a nagykönyv szerint (esetleg finomabban). Hogy a tökéletes este ne a megrepedezett, kiszáradt bejglin csússzon el, győzzük le együtt az utolsó akadályt is! A tanfolyam alatt vacsorával, és borkóstolóval várjuk vendégeinket. A rendezvényre cukrászok és lelkes amatőrök is jelentkezhetnek. Előképzettség nem szükséges. Az elkészült süteményeket természetesen mindenki hazaviheti.

Ünnepi bejgli újragondolva

2017-12-19 17:00:00
A karácsony este legelengedhetetlenebb, és örök szereplője a bejgli. Sokan szeretjük, sokan esszük, de kevesebben tudjuk a tökéletes elkészítés titkát. Minden évben ugyanaz a mákos és diós variáció? Ha a hagyományostól kicsit eltérő ünnepi desszertre vágyunk, itt a remek alkalom, hogy vegyítsük az örök klasszikust egy különleges, új ötlettel. Mint minden évben, most is a Miele sütőakadémián készülnek a legfinomabb bejglik. Ezen az estén két különleges bejgli elkészítése lesz elsajátítható. Készítünk majd aszalt szilvás mandulagrillázsosat, illetve flódnis bejglit. Hogy a tökéletes este ne a megrepedezett, kiszáradt bejglin múljon, győzzük le együtt az utolsó akadályt is, vigyünk bele egy kis izgalmat a megszokott ünnepi menüsorba! A tanfolyam alatt vacsorával, és borkóstolóval várjuk vendégeinket. A rendezvényre cukrászok és lelkes amatőrök is jelentkezhetnek. Előképzettség nem szükséges. Az elkészült süteményeket természetesen mindenki hazaviheti.

We ♥ Fish

Ízletes seafood- és halkülönlegességek nyomában Kis Sándor, a Miele séfjének vezetésével.

Kalandok a sós- és édesvízi halak világában. Térképezzük fel együtt ezt a felfedezésre váró ízvilágot, a páratlan fűszerek kombinációit és az innovatív konyhai eszközöket! A halakból és a tenger gyümölcseiből készült harapnivalókat méltán nevezhetjük tökéletes ételeknek, mert egyrészről az ízük fantasztikus, különleges és rendkívül egészségesek. Legyél otthon is formabontó! Lepd meg családodat olyan halételekkel, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat!

Karácsonyi halvacsora

2017-12-14 17:00:00
Átléptünk december havába, s elkezdődött a karácsonyi időszak. Ez azt jelzi, hogy napról-napra közelebb kerülünk a várva várt ünnephez, mely nyugalmat és szeretetet hoz az otthonokba. Mi, konyhatündérek pedig megkezdjük a kutatást a legízletesebb és legkülönlegesebb karácsonyi étkek után, hogy az ünnepeket még tökéletesebbé varázsolja a roskadozó asztal, mely telve van szeretetünk jeléül készített falatokkal. Légy könnyed és formabontó: lepd meg családodat egy olyan ünnepi fogással, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat. Sanyi ebben lesz a segítségedre!

Hal a köbön! - egészben és szeletekben

2018-01-26 17:00:00
Halból sosem elég! Mert ugye we love fish. Nem csak finom és egészséges de meglepően változatos elkészítési módokkal rendelkezik. Ezen az estén olyan titkokba avatunk be, amiket csak az igazi halimádók tudhatnak. Egy jó pohár bor társaságában, ízlelőbimbóinkat kényeztetve, messzi tájakra repülhetünk, - a hangulat garantált. Térképezzük fel együtt ezt a felfedezésre váró ízvilágot, a páratlan fűszerek kombinációit és az innovatív konyhai eszközöket! A tenger gyümölcseiből készült harapnivalókat méltán nevezhetjük tökéletes ételeknek, mert egyrészről az ízük fantasztikus, különleges és rendkívül egészségesek. Az Omega 3 zsírsavak mellett fontos ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaznak. Legyél otthon is formabontó! Lepd meg családodat olyan halételekkel, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat!

Receptek

Rendezvény - Karácsonyi halvacsora

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább