Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Zakuszka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Zakuszka

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 75 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A padlizsánt késsel finoman megszurkáljuk, tepsibe helyezzük, és kb. 30 perc alatt 200-230 °C-on megsütjük. A paprikát is tepsire helyezzük, és szintén megsütjük. A fehérhagymát apró kockákra összedaraboljuk. Az olajat felhevítjük, és a hagymát megpirítjuk aranybarnára. Mikor a paprika megsült, fóliával letakarjuk, hogy a saját gőzében még puhuljon, majd utána megpucoljuk. A hagymához rakunk babérlevelet, megborsozzuk, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot. Közben megpucoljuk a paprikát, és a kész padlizsán kész részét kikaparjuk a héjából a videón látható módon. Apróra vágjuk, vagy pépesítjük. Összekeverjük a paradicsomos hagymával, összeforraljuk kb. 10-15 perc alatt. Enyhén sózzuk, és tálalható is.

    miele01

    previous
    Négyhagymás-parmezános amarántpástétom
    next
    Spenótos medvehagymás lasagne
    previous
    Négyhagymás-parmezános amarántpástétom
    next
    Spenótos medvehagymás lasagne

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here