Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Vörösboros marhapörkölt

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
800.00 g marhalábszár
1.00 db paprika
1.00 db paradicsom
2.00 g vöröshagyma
1.00 ek pirospaprika
200.00 ml száraz vörösbor
3.00 ek olaj
bors

Vörösboros marhapörkölt

Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


Mossuk meg a húst, tisztítsuk meg a hártyáitól, és vágjuk kis kockákra. Az apróra vágott hagymát pirítsuk meg az olajban, míg üveges lesz. Szórjuk meg a pirospaprikával, majd azonnal adjuk hozzá a húst. Takarékon főzzük, folyamatos kevergetés mellett, hogy a hagyma ne égjen meg. A legalacsonyabb fokozatra vegyük a tűzhelyet, adjunk sót és borsot az ételhez, és pirítsuk a saját levében. Mikor elfőtte a levét, adjunk hozzá vörösbort. Mikor a hús már majdnem megfőtt, adjuk hozzá az apróra vágott paprikát és a meghámozott, feldarabolt paradicsomot. A pörkölt szaftja mostanra sűrű kell legyen. Folytassuk a főzést, míg megpuhul a hús.

miele01

previous
Pavlova – Farkas Vilmossal
next
Gyömbéres csokoládétorta
previous
Pavlova – Farkas Vilmossal
next
Gyömbéres csokoládétorta

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.