Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Vargányagombás bélszínragu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
30.00 dkg bélszín
30.00 dkg vargánya
5.00 g zöldhagyma
2.00 ág kakukkfű
2.00 dl Tejszín
tarhonya
libazsir

Vargányagombás bélszínragu

Konyha:
  • 45 perc
  • Személyek 4
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share


A húst kis kockákra összedaraboljuk, felhevített zsiradékon megpirítjuk. A gombát kockára vágjuk és hozzáadjuk a húshoz, megsózzuk (levet fog engedni a gomba), s rakunk bele két ág kakukkfüvet egészben. Ezt a tálaláskor majd kiszedjük. Addig pirítjuk, míg a nedvességtartalom el nem tűnik. Közben a zöldhagymát összedaraboljuk, majd hozzáadjuk, és felöntjük a tejszínnel, majd újra összeforraljuk. A tarhonyát zsiradékon megpirítjuk, és két és félszeres mennyiségű vízzel felöntjük – és készre pároljuk.

miele01

previous
Bableves csülökkel
next
Epres Charlotte
previous
Bableves csülökkel
next
Epres Charlotte

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.