Piskóta elkészítése A sütőt előmelegítjük 160°C-ra. A sütőkarika alját becsomagoljuk sütőpapírral. A tojás sárgáját habosra keverjük. A tojás fehérjéből és a cukorból nem túl kemény habot verünk. Olyan állaga legyen, mint a tejfölnek, amikor nincs kikeverve. A felvert sárgáját, a vaníliát és a felvert fehérjét óvatosan összeforgatjuk. Apránként óvatos mozdulatokkal belekeverjük a lisztet. Habkártyával a sütőkarikába szedjük, és felhúzzuk a karika széléig, így homorú formát adva a piskótának. 40-45 perc alatt készre sütjük a piskótát. A krém elkészítése A tejszínt felforraljuk, majd elkeverjük benne a fehércsokit. Ezt a főzetet lehűtjük kb. 5°C-osra majd lassú fordulatszámon türelmesen kihabosítjuk.