Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Vaddisznó máj gránátalmás gesztenyés tabuléval

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Vaddisznó máj gránátalmás gesztenyés tabuléval

Tulajdonságok:
    Konyha:
      • Személyek 4
      • Medium

      Ingredients

      Leírás

      Share

       

      A tabulé elkészítésével kezdjük. Egy csészényi bulgurhoz 2 csészényi vizet teszünk, majd 20 percre berakjuk egy 100°C-os gőzpárolóba.
      Közben előkészítem a többi hozzávalót. A paprikát, a sózott citrom héját, a gesztenyét, zeller szárat és a petrezselymet apróra vágom és összekeverem a gránátalma belsejével. Ezt összekeverem az elkészült bulgurral, és meglocsolom egy kevés olíva olajjal és citromlével.
      Felforrósítunk egy serpenyőt, majd zsiradékot teszünk bele. A májat fél centis szeletekre felszeleteljük és lisztbe forgatjuk, majd megpirítjuk a zsiradékban.
      Végül a salátával tálaljuk.

       

      extern

      previous
      Tökmagos pogácsa
      next
      Pisztáciás bejgli
      previous
      Tökmagos pogácsa
      next
      Pisztáciás bejgli

      Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

      A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.