Adjuk a liszthez a sót, és morzsoljuk bele a vajat (ha van aprítógép, azzal végezzük, sokkal gyorsabb, könnyebb). A vízzel gyúrjuk könnyű, lágy, de gyúrható tésztává, ügyelve arra, hogy ne ragadjon. Gyújtsuk be a sütőt 180 °C-ra (gázsütőnél 4-es fokozat), és vajazzuk ki a formát. Nyújtsuk ki a tésztát 4-5 mm vastagra, és egyenletesen terítsük a formába. 10 percig süssük elő a tésztát a 2. pontban írt hőfokon, ezalatt készítsük el a tölteléket. Tisztítsuk meg a zöldséget, és szeljük apróra (ezt is végezhetjük az aprítóval), ízesítsük sóval, borssal és oregánóval. Adjuk hozzá a tojásokat (megmosva és egyesével ellenőrizve a frissességet!) és a tejfölt, majd alaposan keverjük össze. Öntsük a tojásos keveréket az elősütött tésztára, és tegyük vissza a sütőbe 30 percre, amíg a tojásos massza is megsül.