Piskóta készítése A sütőkarika alját becsomagoljuk sütőpapírral. A tojás sárgáját habosra keverjük. A tojás fehérjéből és a cukorból nem túl kemény habot verünk. Olyasmi állaga legyen, mint a tejfölnek, amikor nincs kikeverve. A felvert sárgáját és a felvert fehérjét óvatosan összeforgatjuk. Apránként óvatos mozdulatokkal belekeverjük a lisztet és a citromhéjat. Habkártyával a sütőkarikába szedjük, és felhúzzuk a karika széléig, így homorú formát adva a piskótának. 40-45 perc alatt készre sütjük a piskótát. Túrókrém készítése Robotgéppel habosítsuk a túrót, a citrom levét és héját, a vaníliát, a pudingport, és a tejet, legalább három percig. Óvatosan habosítsuk fel a tejszínt a mascarponéval, majd keverjük bele a fehércsokoládét, végül az egészet óvatosan keverjük el a túrós résszel.