Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Töltött padlizsán

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
4.00 db padlizsán
1.00 g hagyma
1.00 db zöldpaprika
1.00 db chili paprika
200.00 g vagdalt borjúhús
200.00 g feta sajt
1.00 g fokhagyma
1.00 g
20.00 g bors
cayenne bors
olívaolaj

Töltött padlizsán

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 50 perc
    • Személyek 4
    • Easy

    Ingredients

    Leírás

    Share


    Vágjuk félbe a padlizsánokat, majd kanál segítségével szedjük ki a belsejüket úgy, hogy a padlizsán húsát a töltelékhez még felhasználjuk. A padlizsán húsát, amit kiszedtünk, vágjuk kis kockákra, és adjuk hozzá a darált marhahúshoz. A fél padlizsánokat sózzuk meg, és hagyjuk lefelé fordítva 15-20 percig. Vágjuk fel a paprikát (vigyázzunk a magjaira, tisztítsuk ki alaposan) és a hagymát kis kockákra, aprítsuk fel a fetasajtot, az erős paprikát és a fokhagymát is, majd keverjük össze a padlizsánhússal és a darált marhahússal. Fűszerezzük sóval, borssal. A sóval bánjunk óvatosan, hiszen a fetasajt is sós! Töltsük meg a masszával a padlizsánokat, öntsünk rá olívaolajat, és süssük meg őket.

    miele01

    previous
    Mákos guba tányérdesszert formában
    next
    Hagymás kenyér
    previous
    Mákos guba tányérdesszert formában
    next
    Hagymás kenyér

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.