Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Töltött padlizsán csónakok

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Töltött padlizsán csónakok

  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

Töltött padlizsán recept

Először megfőzzük a rizst. A nyers rizst beletesszük egy zárt aljú gőzpároló edénybe, a rizshez képest kétszeres vízmennyiséggel.
A padlizsánokat félbe vágjuk, kikaparjuk a belsejét, és összekockázzuk.
A száraz magokat előbb megpirítjuk, majd összeaprítjuk.  A forró edénybe beletesszük a garam masala fűszert, majd hozzátesszük az olajat és végül az összekockázott padlizsánt. Hozzáteszünk egy kanál fokhagymás gyömbérkrémet. A hagymát apróra vágjuk, a serpenyőbe tesszük, majd az egészet jó krémesre pirítjuk.
Utána beletesszük az aszalt gyümölcsöket, és az összedarabol halat.
A friss koriandert apróra vágjuk, és hozzáadjuk a töltelékhez.  Néhány percig még összepirítjuk, majd hozzáadjuk a főtt rizst, és betöltjük a padlizsánba.

Padlizsán sütése

A sütőben megsütjük, a végén friss korianderrel és az apróra vágott magokkal megszórjuk.

extern

previous
Budapest Desszertje 2019
next
Kovászos új kenyér
previous
Budapest Desszertje 2019
next
Kovászos új kenyér

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.