Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Töltött kacsa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 db konyhakész pecsenyekacsa
2.00 tk
0.50 tk bors
250.00 g magozott aszalt szilva
0.25 l vörösbor
500.00 g birsalma
2.00 ek citromlé
100.00 g húsos szalonna
0.25 l húsleves
6.00 ek libazsir

Töltött kacsa

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 180 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A kacsát megmossuk, megszárítjuk, és kívül-belül sóval, borssal bedörzsöljük. Az aszalt szilvát vörösborban addig pároljuk, amíg felszívja a levet. A birsalmákat meghámozzuk, összevágjuk, kimagozzuk és összekeverjük a citromlével. A szalonnát kockákra vágjuk, a szilvával és a birsalmákkal összekeverjük. A kacsát ezzel megtöltjük, majd bevarrjuk. Libazsírt forrósítunk, és a kacsára öntjük. Forró sütőbe rakjuk, és időnként meglocsoljuk a húslevessel. Ha megsült, a kacsát meleg helyre tesszük, a varratot eltávolítjuk.

miele01

previous
Csicseriborsó saláta
next
Mák és túró találkozása citrommal koronázva
previous
Csicseriborsó saláta
next
Mák és túró találkozása citrommal koronázva

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.