Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Töltött gombás borda

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
80.00 dkg sertésborda
20.00 dkg gomba
15.00 dkg trappista sajt
5.00 dkg póréhagyma
1.00 csokor petrezselyemzöld
10.00 dkg liszt
3.00 db tojás
20.00 dkg zsemlemorzsa
őrölt bors

Töltött gombás borda

Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A hús töltésének kétféle módja van. Az egyik egy zsebes változat, ekkor egy késsel zsebet formázunk a húson, a videón látható módon. A másik a klopfolt verzió, ezt is elkészíthetjük a videón látható módon. A sertésbordát felszeleteljük adagonként egy-egy szeletre. A szeleteket bevágjuk annyira, hogy széthajthassuk, kis zsebet készítünk. A húst kikloffoljuk. Elkészítjük a gombatölteléket. Olajban a felvágott póréhagymát megpirítjuk, hozzáadjuk az előkészített gombát, sóval ízesítjük, őrölt borssal és apróra vagdalt petrezselyemzölddel fűszerezzük. Rövid ideig pároljuk, majd kihűtjük. Az előkészített hússzeleteket kiterítjük, megsózzuk, gombával és reszelt sajttal megtöltjük, két szélét behajtjuk, majd feltekerjük. Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és olajban megsütjük.

miele01

previous
Fehérborban párolt hal körtével
next
Medvehagymás pogácsa
previous
Fehérborban párolt hal körtével
next
Medvehagymás pogácsa

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.