Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Tejszínes epres krémes

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 csomag leveles tészta
500.00 g mascarpone
5.00 dl Tejszín
2.00 ek porcukor
500.00 g eper

Tejszínes epres krémes

Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share


A leveles tésztát kinyújtjuk – 3 lapot két tepsi között, hogy ne hólyagosodjon fel, 200 °C-on elősütünk. A mascarponéhoz hozzákeverjük a porcukrot. A tejszínt habbá verjük, hozzáadjuk a mascarponéhoz, a feldarabolt epret is beletesszük, majd óvatosan összekeverjük. Az egyik megsült lapra tesszük a krém felét és elterítjük rajta, a krémre pedig további eperszeleteket fektetünk. Ráhelyezzük a második tésztalapot, ezen elegyengetjük a maradék krémet, majd rátesszük a harmadik réteslapot is. A maradék krémmel kiegyenlítjük az oldalát. Szeletekre vágva, porcukrozva tálaljuk.

miele01

previous
Kolozsvári töltött káposzta
next
Sárgabarackos pisztáciás édes kenyér
previous
Kolozsvári töltött káposzta
next
Sárgabarackos pisztáciás édes kenyér

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.