Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Szójaszószban szuvidált malac

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1 kg malac karaj és császár hús
3 dl szójaszósz
4 db csillagánizs
2 db fahéjrúd
1 diónyi gyömbér
3 gerezd fokhagyma
1 csomag újhagyma
1 csomag simei gomba
1 db salott hagyma
20 dkg rizs
1 ek keményítő
2 db lime
1 csokor friss koriander

Szójaszószban szuvidált malac

Konyha:
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share

    Malac és zöldségek előkészítése

    Kicsontozzuk a malac karajt, majd megszurkáljuk, hogy a páclé a belsejébe is kerüljön. Összegöngyöljük és spárgával megkötjük. A szójaszószba belereszeljük a gyömbért, a fokhagymát, beletesszük a csillagánizst, a lime levét és a fahéjat, majd ebbe pácoljuk a húst.

    Szuvidálás

    Betesszük a páclével együtt egy szuvid tasakba, levákuumozzuk és 4 órán keresztül, 76°C-on pároljuk a gőzpárolóban.

    Malachús elkészítése

    Ezután kivesszük a gőzpárolóból, kivágjuk a tasakot, a levét félre tesszük, és egy kevés keményítővel besűrítjük. 2 ujjnyi szeletekre vágjuk a húst. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. A többféle hagymát üvegesre dinszteljük, majd hozzátesszük a gombát és az apróra vágott chillit. Forró serpenyőben megpirítjuk a húst mindkét oldalán.

    Szójaszószos szuvidált malac tálalása

    Rizzsel és a szósszal leöntve tálaljuk.

    extern

    previous
    Kovászos új kenyér
    next
    Pillecukor
    previous
    Kovászos új kenyér
    next
    Pillecukor

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.