Kicsontozzuk a malac karajt, majd megszurkáljuk, hogy a páclé a belsejébe is kerüljön. Összegöngyöljük és spárgával megkötjük. A szójaszószba belereszeljük a gyömbért, a fokhagymát, beletesszük a csillagánizst, a lime levét és a fahéjat, majd ebbe pácoljuk a húst.
Betesszük a páclével együtt egy szuvid tasakba, levákuumozzuk és 4 órán keresztül, 76°C-on pároljuk a gőzpárolóban.
Ezután kivesszük a gőzpárolóból, kivágjuk a tasakot, a levét félre tesszük, és egy kevés keményítővel besűrítjük. 2 ujjnyi szeletekre vágjuk a húst. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. A többféle hagymát üvegesre dinszteljük, majd hozzátesszük a gombát és az apróra vágott chillit. Forró serpenyőben megpirítjuk a húst mindkét oldalán.
Rizzsel és a szósszal leöntve tálaljuk.