1. Keverjük össze a lisztet a porcukorral és a fahéjjal. Ezekhez reszeljük hozzá a lime héját. 2. Kikaparjuk a vaníliarudat, belerakjuk a kikapart részt, a hideg vajat, egy csipet sót és két tojás sárgáját is a tésztába. 3. Géppel vagy kézzel összegyúrjuk. 4. Ha a tészta összeállt, kicsit még kézzel gyúrjunk rajta, de ne sokáig, mert megolvadhat a vaj a kéz melegétől. 5. Két részre szedjük a tésztát, a kisebb részt fagyasztóba rakjuk, később a felesleges tésztát is mellétesszük. 6. A nagyobb rész lesz az alja, ezt két sütőpapír közé helyezzük, és sodrófával megnyújtjuk. 7. Körülbelül fél cm vastag legyen a tészta, hogy kitöltse a kerek sütőforma alját. Figyeljünk arra, hogy mindenhol egyforma vastagságú legyen. 8. A kinyújtott tészta tetejéről húzzuk le a papírt, majd szúrjuk bele a sütőformát. Helyezzük sütőlemezre (alul ne távolítsuk el a sütőpapírt), miután a felesleges tésztát körülötte eltávolítottuk. 9. Előmelegített sütőben 200 °C-on 10 percig süssük elő. 10. A megmosott szilvákat négy részbe vágjuk, kimagozzuk. Cukorral és fahéjjal meghintjük, majd szórjuk a szilvákat az elősütött tésztára. 11. A fagyasztóba helyezett tésztát kivesszük, és ráreszeljük a tetejére egy nagylyukú reszelő segítségével. Ettől egy kicsit borzas hatású lesz a teteje. Nagyjából egyforma vastagságúra egyengetjük. 12. Körülbelül 10-15 perc alatt készre sütjük szintén 200 °C-on.