Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Szilvamártásban pácolt csirkeszárny

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
15.00 db csirkeszárny
1.00 csésze ketchup
0.50 csésze cukor
10.00 ml almaecet
1.00 ek szójaszósz
1.00 ek csípős szósz
1.00 kk tamarin paszta
2.00 g fokhagyma
500.00 g szilva
1.00 ek gyömbér
1.00 g citrom leve

Szilvamártásban pácolt csirkeszárny

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 40 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A csirkeszárnyakat videón látható módon előkészítjük, sózzuk, borsozzuk őket. A mártáshoz a ketchupot, a cukrot, az almaecetet, a csípős szószt, a szójaszószt, a tamarin pasztát, a fokhagymát, a gyömbért, a citromlevet és a feldarabolt szilvát egy edényben körülbelül 30 percig összefőzzük, míg lekvárszerű mártást nem kapunk. Az elkészült mártást ráöntjük a csirkeszárnyakra, tepsibe helyezzük őket, majd 200 °C-on 30 perc alatt készre sütjük. Salátával tálaljuk.

    miele01

    previous
    Bableves
    next
    Ízletes tengeri keszeg
    previous
    Bableves
    next
    Ízletes tengeri keszeg

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.