Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Szendvics marhafartővel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
50.00 dkg liszt
1.00 dl olaj
1.00 db tojássárgája
4.00 kk mustár
20.00 dl folyadék
1.00 g
1.00 g reszelt torma
1.00 g
vaj
száraz élesztő
liszt

Szendvics marhafartővel

  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A húst picit lepirítjuk, majd alacsony hőmérsékleten 80°C-os a sütőben 10-12 órán át sütjük. Miközben sül a hús, elkészítjük a kenyeret. A kenyér hozzávalóit összekeverjük míg galuska állagú nem lesz. 4 órán át szobahőmérsékleten pihentetjük fóliával letakarva, majd megformázzuk lisztetezett munkafelületen. 10 percig pihentetjük, majd előmelegített sütőben 30 percig sütjük. A majonéz hozzávalóit összekeverjük, az olajat fokozatosan, óvatosan adagoljuk hozzá – egy kis tejszínnel lehet rajta lágyítani. Mártás: A hús szaftját – amivel sül – sűrítjük. Egy kiskanálnyi vajat liszttel összemorzsolunk – adagoljuk az alapléhez, sózzuk, forraljuk fel, besűrítjük – a húst szálaira bontva belemorzsoljuk a mártásba. Ha elkészült a kenyér, várjuk meg, míg kihűl, majd töltsük be.

miele01

previous
Kakaós csiga
next
Csokoládé ganache
previous
Kakaós csiga
next
Csokoládé ganache

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.