Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Szarvasbélszín gesztenyés pirított zöldségekkel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Szarvasbélszín gesztenyés pirított zöldségekkel

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A zellert apró kockákra daraboljuk, kicsit megsózzuk, és egy kis vajon megpirítjuk. A répákat félbevágjuk és hozzáadjuk a zellerhez. A gesztenyéket hagyjuk egészben, és ezt is adjuk hozzá a serpenyőbe a zöldségekhez. A végén tegyük rá a gyömbérszirupot. A bélszínről szedjük le a hártyákat, szeleteljük körülbelül 2 ujjnyi vastagságúra, és szórjuk meg egy kis őrölt feketebrossal. Közben egy grill-lapon készítsük el a steaket.

miele01

previous
Lencsefőzelék
next
Gesztenyés alagút
previous
Lencsefőzelék
next
Gesztenyés alagút

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.