Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Sült pisztráng és kagyló céklapürével

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 g 1 késhegynyi xantángumi
2.00 csomag vaj
1.00 szelet fésűkagyló
egész pisztrán
5 kg cékla

Sült pisztráng és kagyló céklapürével

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
  • 40 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A pisztrángot lefilézzük, és a filéket 3 egyforma méretre vágjuk. A sült céklát és a vajat turmixgépbe tesszük és krémet készítünk belőle. Egy késhegynyi xantángumit tehetünk hozzá, hogy jobb legyen az állaga. Egy kis olívaolajat felhevítünk serpenyőben,. amiben a halat bőrével lefelé kezdjük sütni. A fésűkagyló szeleteket két sütőpapír közé csomagoljuk – így fogjuk megsütni. A sütés felénél beleteszünk egy kis vajat is a serpenyőbe. Tálaláskor céklapürével és balzsamecet gyöngyökkel díszíthetjük.

miele01

previous
Gyors étcsokoládés-fahéjas zabkeksz
next
Császármorzsa
previous
Gyors étcsokoládés-fahéjas zabkeksz
next
Császármorzsa

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.