Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Sült Őzcomb

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
2.00 kg őzcomb
2.00 kg szarvascomb
100.00 g
8.00 db bors
125.00 g zsíros szalonna
250.00 ml borókabogyó
tejföl
vörösbor
étkezési keményítő

Sült Őzcomb

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 120 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

Az őzcombot szükség esetén nyúzzuk meg, mossuk le és töröljük szárazra.Dörzsöljük be sóval és borssal, borítsuk be szalonnaszeletekkel, és helyezzük egy sütőtálba, majd adjuk hozzá a borókabogyót.Mintegy 60 perccel a sütési idő vége előtt vegyük le a fedőt, fordítsuk meg a húst, és adjuk hozzá a vörösbort vagy vizet és a tejfölt.A pecsenyeléből, vörösborból vagy vízből, tejfölből és étkezési keményítőből készítsünk mártást.Beállítás: Sütőautomatika Felső/alsó hőHőfok: 180-200°C, 220-240°CSütési hely: Alulról az első, Alulról az elsőSütési idő: 100-120 perc, 100-120 percHúsmaghőmérő alkalmazásakor a belső hőmérséklet 75-80°C legyen.

miele01

previous
Gyümölcskenyér csokibevonattal
next
Csokis muffin cukorvirágokkal
previous
Gyümölcskenyér csokibevonattal
next
Csokis muffin cukorvirágokkal

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here