Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Spárgával töltött csirkemell a Béterv-ben

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
2.00 db csirkemell filé
1.00 csokor medvehagyma
6.00 db spárga
1.00 g
1.00 g bors
1.00 g fűszerkeverék
50.00 ml olívaolaj

Spárgával töltött csirkemell a Béterv-ben

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 40 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A csirkemellet a videón látható módon szétnyitjuk, ha nagyon vastagnak találnánk, kiklopfoljuk. Fűszerkeverékkel megszórjuk, medvehagyma leveleket terítünk rá, belehelyezünk 3 szál spárgát, majd feltekerjük. Folpack segítségével fixáljuk a tekercset. Vákuumzacskóba helyezzük, lezárjuk, majd sous vide gép segítségével készre pároljuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, a húst kicsomagoljuk, s megpirítjuk a külsejét. A pestóhoz a maradék medvehagymát egy kevés olívaolajjal összeturmixoljuk, sajtot reszelünk hozzá. A húst felszeleteljük, a pestóval és pirított koktélparadicsommal tálaljuk.

miele01

previous
Szilvalekváros ravioli
next
Rántott csirkecomb zúzott rákszirommal
previous
Szilvalekváros ravioli
next
Rántott csirkecomb zúzott rákszirommal

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.