Kockázzuk fel a húst, majd a darabokat oszlassuk el egyenletesen egy tepsiben. Pároljuk 100⁰-on 12 percig. Tegyük a tésztát egy mély tepsibe, majd öntsük le forró vízzel. Mossuk meg a cukkinit és vágjuk vékony szeletekre. Tegyük egy tepsibe. Tegyük be a cukkinit és a tésztát is a gőzpárolóba. Pároljuk a hússal együtt még 8 percig 100⁰C-on. Félidőben keverjük meg a tésztát. Tegyük a megsütött hozzávalókat a hús levével együtt egy mély tepsibe. Adjuk hozzá a friss narancslevet, a repceolajat és elegendő vizet, majd pürésítsük az egészet. Hűtsük le hirtelen, majd 1-2 adagot tegyünk a hűtőbe, amelyet 24 órán belül felhasználunk. A sült tészta többi részét osszuk szét kis adagokra, majd fagyasszuk le. Akár hónapokig is tárolhatjuk -18⁰C-on. Adagok felengedése és/vagy felmelegítése Vegyünk elő egy adag ételt közvetlenül étkezés előtt, majd melegítsük fel a gőzpárolóban 100⁰C-on, 2 percig. Másképpen, engedjünk fel egy adagot a gőzpárolóban 15 percig 60⁰C-on, keverjük meg, majd melegítsük fel a gőzpárolóban 100⁰C-on, 2 percig. Alaposan keverjük meg, tálalás előtt ellenőrizzük a hőmérsékletét. Elkészítés a családi ebéd részeként: Pároljuk meg a répát, a krumplit és a csirkét az egész család részére, fűszerezés nélkül. Pürésítsük a baba számára elegendő mennyiséget vízzel, friss narancslével és olajjal.