Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Sertés szűzérmék szilvamártással

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
4.00 ek juharszirup
4.00 ek szójaszósz
4.00 ek portói
1.00 csipet fahéj
2.00 db szárított chili paprika
2.00 db sertés szűzpecsenye
8.00 szelet angolszalonna
8.00 szelet húsos sonka
4.00 ek olaj
2.00 fej vöröshagyma
2.00 ek őrölt gyömbér
400.00 ml liszt
200.00 ml szilvabor
200.00 g zöldség alaplé
1.00 db szilvapép
1.00 db citrom leve
citrom húsa
bors
cukor

Sertés szűzérmék szilvamártással

Tulajdonságok:
    • NULL perc
    • Személyek 4
    • Hard

    Ingredients

    Leírás

    Share

    A juharszirupot hevítsük fel, a szójaszószt, portóit, fahéjat és a chilit adjuk hozzá, majd rövid ideig hagyjuk hűlni. A szűzpecsenyéket vágjuk 4-4 érmére. Göngyöljük a hússzeleteket a sonkába, kössük át cérnával, majd tegyük a már elkészített páclébe.Kb. 12 órán át hagyjuk állni a páclében.Tepsiben vagy serpenyőben a szűzérmék mindkét oldalát hirtelen süssük át, majd pároljuk kb. 12 percig lefedve, lassú tűzön.A mártáshoz a hagymát olajon pirítsuk aranysárgára, szórjuk meg gyömbérrel és liszttel.Állandó keverés mellett adjuk hozzá a szilvabort, majd az alaplevet és a szilvapépet. Forraljuk fel, ízesítsük a citrom húsával és levével, sóval, borssal és cukorral. Az érméket tálaljuk a szilvamártásban. Tipp: Jól illik hozzá a zöldbab és a sósburgonya, vagy ha nem főételnek szánjuk, a bagett is.A pácoláshoz a hússzeleteket a páclével együtt tegyük mélyhűtő tasakba, a tasak száját alaposan zárjuk le, rázzuk össze, majd hűtőben pihentessük.Hőfok: 12-4 / 12-3 Sütési hely: Főzőlap Sütési idő: Hús: 12-15 percMártás: 5-10 perc

    miele01

    previous
    Burgonyás pogácsa
    next
    Tökmag ropogós
    previous
    Burgonyás pogácsa
    next
    Tökmag ropogós

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here