Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Serpenyős nyúlcomb

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
2.00 db nyúlcomb
2.00 db nyúllapocka
1.00 g fokhagyma
1.00 g édeshagyma
10.00 dkg vaj
5.00 dl fehérbor
1.00 tk kakukkfű
1.00 g
6.00 db füge
2.00 ek juharszirup

Serpenyős nyúlcomb

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 30 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A combokat és a lapockákat szárazon serpenyőben megpirítjuk, hozzáadjuk az egész félbevágott fokhagymát és a félbevágott édes hagymát, s azokat is megpirítjuk. Rátesszük a vajat és a kakukkfüvet, megsózzuk, majd az egészet felengedjük fehérborral, s fedő alatt körülbelül 35-40 perc alatt puhára pároljuk. A körethez a fügéket félbevágjuk, majd juharszirupon megpároljuk őket. Az elkészült nyúlhúst a párolt fügével tálaljuk.

miele01

previous
Házi rozmaringos-serranos csirkemellsonka
next
Húsvéti sonkás torta
previous
Házi rozmaringos-serranos csirkemellsonka
next
Húsvéti sonkás torta

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.