Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Sárgabaracklekvár

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
50.00 dkg fruktóz
2.00 kg barack
1.00 csomag jamfix
20.00 g agar-agar

Sárgabaracklekvár

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 120 perc
  • Személyek 4
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share

Sárgabarack lekvár készítése

A barackokat beletesszük egy edénybe, és feltesszük a tűzre. Hozzáadjuk a fruktózt. Általában 2 kg gyümölcshöz 500 g fruktózt használunk. Forrás után hozzáadjuk a jamfixet. Ha elkészült a baracklekvár, üvegekbe töltjük. Annyit tegyünk bele, hogy teljesen ellepje. Ha elkészült legalább 1/4 óráig fejjel lefelé állítjuk. Felbontás után csak hűtőben szabad tárolni.

miele01

previous
Pho leves, ahogy egy Parfümséf készíti
next
Töltött paprika – hagyományos
previous
Pho leves, ahogy egy Parfümséf készíti
next
Töltött paprika – hagyományos

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.