Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Sajttorta gőzpárolóban

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sajttorta gőzpárolóban

Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 8
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A kekszalaphoz a zabkekszet és az olvasztott vajat keverjük össze, majd nyomkodjuk el a tortaforma aljában.
Tegyük hűtőbe, amíg bekészítjük a krémet. A sajtkrémhez az összetevőket keverjük el simára, majd töltsük a kekszalapra.
Alufóliával csomagoljuk be a tortaformát alul és felül is. A forma tetejét is be kell csomagolnunk, hogy a gőz ne csapódhasson le a torta tetejére.
Majd tegyük gőzpárolóba 100 C-fokra és 120 percre.
Érdemes megvárnunk, hogy alaposan kihűljön.
Legjobb, ha egy éjszakát hűtőben pihentetjük. Így könnyebben szeletelhető, és jobban összeérnek az ízek.
Készíthetünk a tetejére gyümölcszselét, tálalhatjuk gyümölcsszószokkal, vagy egyszerűen friss gyümölccsel.

miele01

previous
Céklatorta
next
Tiramisu
previous
Céklatorta
next
Tiramisu

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.