A kekszalaphoz a zabkekszet és az olvasztott vajat keverjük össze, majd nyomkodjuk el a tortaforma aljában.
Tegyük hűtőbe, amíg bekészítjük a krémet. A sajtkrémhez az összetevőket keverjük el simára, majd töltsük a kekszalapra.
Alufóliával csomagoljuk be a tortaformát alul és felül is. A forma tetejét is be kell csomagolnunk, hogy a gőz ne csapódhasson le a torta tetejére.
Majd tegyük gőzpárolóba 100 C-fokra és 120 percre.
Érdemes megvárnunk, hogy alaposan kihűljön.
Legjobb, ha egy éjszakát hűtőben pihentetjük. Így könnyebben szeletelhető, és jobban összeérnek az ízek.
Készíthetünk a tetejére gyümölcszselét, tálalhatjuk gyümölcsszószokkal, vagy egyszerűen friss gyümölccsel.