Olvasó üzemmód
1 0
Add to Meal Plan
Rizseshús kezdőknek

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
50 dgk sertéscomb
2 fej vöröshagyma
10 dkg zöldborsó
30 dkg rizs
2-3 gerezd fokhagyma
1 l alaplé
1 csokor friss petrezselyem
őrölt köménymag
majoranna
bors

Rizseshús kezdőknek

Tulajdonságok:
    Konyha:
    • 60 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share

    Rizses hús recept

    A hagymát egy kis zsiradékon megpirítjuk. Közben apró kockákra daraboljuk a húst, majd a fűszerekkel együtt rárakjuk a megpirított hagymára. Hozzátesszük a reszelt fokhagymát.
    Amikor már majdnem készre puhult a hús, akkor adjuk hozzá a rizst, felöntjük alaplével, sóval és borssal ízesítjük.
    Az utolsó öt percben hozzáadjuk a zöldborsót és az apróra vágott petrezselyemzöldet.
    Készre főzzük.

     

    extern

    previous
    Típicas tapas españolas
    next
    Zsenge tökfőzelék párolt húsgombóccal
    previous
    Típicas tapas españolas
    next
    Zsenge tökfőzelék párolt húsgombóccal

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.