Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Rebarbara sütemény

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
500.00 g liszt
250.00 g vaj
250.00 g margarin
250.00 g cukor
3.00 db tojássárgája
50.00 ml víz
2.00 kg rebarbara
3.00 db tojásfehérje
150.00 g cukor

Rebarbara sütemény

Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

A hozzávalókat masszává gyúrjuk, majd a tésztát egy alufóliába tekerve 2 órára pihenni tesszük a hűtőbe.Mossuk meg a rebarbarát, hámozzuk meg, és vágjuk kb. 5 cm hosszú szeletekre.A tésztát egy liszttel behintett felületen sütőtepsi méretűre nyújtjuk, majd a bevajazott tepsire helyezzük, és egy villával több helyen megszurkáljuk.A rebarbara darabokat sűrűn elhelyezzük a tésztán, és megsütjük.A tojásfehérjét felverjük, közben lassan hozzáadjuk a cukrotA süteményt kb. 30 perc után kivesszük a sütőből, és hagyjuk kicsit kihűlni.A tojásfehérje masszát egy kanál vagy kés segítségével egyenletesen eloszlatjuk a süteményen.Visszatesszük további 10 percre a sütőbe, míg a felső fehérjemassza meg nem barnul picit.Miután kihűlt, szeletekre vágjuk, és levesszük a tepsiről.Elektromos sütőben:Hagyományos: Hőfok: 200 °C Sütési idő: kb. 40 percLevegőkeringtetéssel: Hőfok: 175 °C Sütési idő: kb. 40 perc

miele01

previous
Csörögefánk
next
Tikka Masala
previous
Csörögefánk
next
Tikka Masala

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.