Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Rántott csirkeszárny

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
16 db csirkeszárny
4 db tojás
10 szem szilva
1 csomag leveles saláta
10 szem kandírozott dió
10 ml dióolja
300 g liszt
50 g stiftelt mandula
1 l olaj
300 g zsemlemorzsa

Rántott csirkeszárny

Konyha:
  • 40 perc
  • Személyek 4
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share


A csirkeszárnyakat a videón látható módon előkészítjük, sózzuk, borsozzuk.
A panírozáshoz a tojásokat törjük fel, s keverjük el, a morzsához pedig keverjünk egy marék apróra vágott stiftelt mandulát.
A csirkeszárnyakat a szokásos liszt-tojás-morzsa módon bepanírozzuk. Forró olajban kisütjük.

A körethez a szilvákat vékony szeletekre vágjuk, a kandírozott diót is apróbb részekre vágjuk, majd összekeverjük a salátával, végül egy kevés dióolajjal meglocsoljuk.
A csirkeszárnyakat a salátával tálaljuk.

miele01

previous
Paella
next
Őszibarackos felfújt
previous
Paella
next
Őszibarackos felfújt

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.