1. Csontozzuk ki a csirkecombokat. 2. Szedjük le a bőrét. 3. Sózzuk és borsozzuk meg őket. 4. Egy csirkecombot vágjunk 4 felé. 5. Kezdjük el a panírozást. A rákszirmokat egy robotgép segítségével zúzzuk apróra. Majd a csirkecomb részeket forgassuk bele először a lisztbe majd a tojásba és végül a szétzúzott rákszirmokba. 6. Közben a mogyoróolajat hevítsük fel és mikor már alkalmas a hőmérséklete a sütésre, helyezzük bele a panírozott csirkecombokat és süssük szép aranybarnára. 7. Közben készítsük el a burgonyapürét. Hámozzuk meg a burgonyákat, vágjuk őket kis kockákra, majd főzzük 20-25 percig. Amennyiben van otthon gőzpároló 10-15 perc alatt puhára párolhatjuk. Mikor megfőttek a burgonyák, adjuk hozzá a vajat, a juhtúrót és a sót. Vigyázzunk a sóval, mert a juhtúró is sós.Turmixoljuk össze és már készen is vagyunk.