Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Pulykasült mézes kéregben

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1000.00 g pulykamell
1.00 tk
0.50 tk cayennei bors
2.00 ek olvasztott méz
2.00 tk olaj
750.00 ml tyúkhúsleves
100.00 g sonkaszalonna
2.00 fej hagyma
3.00 db répa
1.00 tk kakukkfű

Pulykasült mézes kéregben

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 100 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share

    Keverjük össze a mézet, olajat és a cayennei borsot, majd kenjük be ezzel a keverékkel a pulykamellet. Tegyük egy univerzális sütőedénybe, és lefedve pároljuk kb. 45 percig. A párolás alatt a húst időnként locsoljuk meg a pecsenyelével. Adjuk hozzá a húsleves felét, a negyedbe vágott hagymát és répát, és pároljuk lefedve további 15 percig. A pulykamellet borítsuk be a sonkaszalonnával, öntsük rá a maradék húslevest, és további 30 percig süssük fedő nélkül. Vegyük ki a sültet, majd a pecsenyelevet a zöldségekkel együtt paszírozzuk át. Szükség esetén adhatunk hozzá még egy kis húslevest vagy tejszínt, és ízlés szerint a mártást étkezési keményítővel tovább sűríthetjük. Sütési mód: Sütőautomatika Hőfok: 180 °C Sütési hely: Alulról az első Sütési idő: 90 perc Sütési mód: Felső/alsó hő Hőfok: 200 °C Sütési hely: Alulról az első Sütési idő: 90 perc

    miele01

    previous
    Cappuccino torta
    next
    Ötfűszeres szűzpecsenye
    previous
    Cappuccino torta
    next
    Ötfűszeres szűzpecsenye

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.