Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Póréhagymás sárgarépa saláta sült csirkecombbal

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
500 g csirkecomb
100 g zeller
1 db póréhagyma
100 g dió
1 db citrom leve
1tk méz
5 g
1 g bors
100 g Tejszín
1 csomag salátalevél
250 g répa

Póréhagymás sárgarépa saláta sült csirkecombbal

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


Hámozzuk meg a zellert és a sárgarépát, mossuk meg és reszeljük le őket.
Tisztítsuk meg a póréhagymát is.
A fehér részét vágjuk egészen vékony karikára, majd mossuk meg és csepegtessük le.
A diót vagdaljuk nagyobb darabokra.
Készítsünk citromléből, mézből, sóból, borsból és a tejszínből saláta öntetet, majd keverjük bele a salátát.

miele01

previous
Sertéshúsos tortilla
next
Erdélyi zakuszkával töltött hús
previous
Sertéshúsos tortilla
next
Erdélyi zakuszkával töltött hús

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.